Büyük Kriz! MHP'de İstifa Üzerine İstifa

Milliyetçi Halk Partisi'nde büyük bir kriz yaşandı. Çok sayıda parti üyesi partiden ayrılma kararı aldı ve istifa etti. detaylar...

Büyük Kriz! MHP'de İstifa Üzerine İstifa

MHP'de Büyük istifa krizi! Tam 8 parti üyesi istifa etti. Milliyetçi Halk Partisi'nde yaşanan istifa krizi ile beraber tam 8 üye ayrılma kararı aldı. Bu 8 parti üyesinin 3'ünün belediye meclis üyesi olduğu açıklandı.

MHP'den istifa eden parti üyelerinin isimleri Özkan Karadiken, Nuri Çiftçi, Zekai Uğraş, Hakan Kutlu, İskender Kutlu, Nuri Özdalkıran, Zeki Ersöz, Hatice Nuran Çiftçi olarak belirtildi. Yapılan açıklama kapsamında '' genel merkezin iktidar yanlısı politikalarını kabul etmemiz mümkün değildir'' denildi.

Ücretsiz haber alma imkanı! grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız   android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 May 2017 - 18:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler