Bursa Karacabey'de Feci Kaza: 2 Kişi Yanarak Can Verdi

Son dakika haberi Bursa'dan geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Bursa'da kamyonet ile iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 2 kişi yanarak can verdi. İşte detaylar.

Son dakika: Bursa'da feci bir kaza meydana geldi. İki otomobil ile boya yüklü kamyonun çarpışması sonucu feci bir kaza meydana geldi. Kaza sonrası meydana gelen yangında 2 kişi yanarak feci şekilde can verdi.

Bursa'nın Karacabey İlçesinde, Bursa-İzmir karayolu üzerinde meydana gelen olayda, Sanduk M. idaresinde olduğu öğrenilen 34 BFK 23 plakalı tiner ve boya yüklü kamyon, Çingençeşme mevkisinde karşı şeride geçmekte olan ve Orhan Tilki yönetiminde olduğu öğrenilen 16 R 1772 plakalı otomobil ile Refik Bakır yönetimindeki 41 R 6353 plakalı otomobille çarpıştı.

Kamyon ile iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazanın ardından kamyon, 16 R 1772 plakalı otomobilin üzerine devrilerek bir alev almaya başladı.

Otomobilde sıkışan sürücü Tilki ile aynı araçtaki Tuncay Karaduman, yanarak feci şekilde yaşamını yitirdi. Kazayı yara almadan atlatan diğer otomobilin sürücüsü Bakır, araçtan çıkarak yanmaktan son anda kurtuldu. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yanan kamyon ve iki otomobil, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Kazada yaralanan kamyon şoförü, tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

23 Eyl 2017 - 13:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler