Burak Yılmaz'ın İlk İfadesi: "Karakola Gidileceğini Bilmiyordum"

Burak Yılmaz önceki gün yaptığı kazada yara almadan kurtulmuş ve olay yerinden kaçmıştı. Daha sonra polise giderek ifade veren tecrübeli oyuncu karakola gidileceğini bilmediğini söyledi.

Önceki gün Ferrari'si ile takla açan ünlü oyuncu Burak Yılmaz, karakola giderek ifade verdi. Yılmaz ifadesinde kaza sonrası olay yerinden neden kaçtığını açıkladı.

Kaza sonrası olay yerini terkettiğindne dolayı kendisine 206 lira ceza kesilen Burak Yılmaz verdiği ifadesinde, ”Seyir halindeyken araç bir anda aşırı hızlandı, aracın kontrolünü kaybettim. Araç savruldu takla attı. Daha sonra çarparak durdu. Araçtan indiğimde bir cipe çarptığımı gördüm” sözlerini söyledi.

Ünlü futbolcu Burak Yılmaz, olay yerinden ayrılması ile ilgili, bu tür bir durumda karakola giderek ifade vermesi gerektiğini bilmediğinden karakola gitmediğini söylediği belirtildi.

Kaza Sonrası Yaptığı Açıklama

Tecrübeli futbolcu Burak Yılmaz, kaza sonrası yaptığı açıklamada, "Geçirmiş olduğum trafik kazasını herhangi bir yaralanmaya ve can kaybına neden olmaksızın atlattığım için şükrediyorum. Maddi hasarlı trafik kazası gereği tüm yasal işlemler tamamlandı. Geçmiş olsun dileklerini ileten ve benim için dua eden herkesten Allah razı olsun" dedi.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

11 Ara 2017 - 17:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler