Bu Kadarına Pes! 3 Aylık Bebeğe Uyuşturucu Vermişler!

İzmir'de 'Uyanmıyor' denilerek hastaneye kaldırılan minik yavrunun idrarından uyuşturucu çıktı. Olayın polise intikal etmediği, annenin sorgulanmadığı anlaşıldı.

Bu Kadarına Pes! 3 Aylık Bebeğe Uyuşturucu Vermişler!
Haber albümü için resme tıklayın

Bu Kadarına Pes! 3 Aylık Bebeğe Uyuşturucu Vermişler!

İzmir'de 'Uyanmıyor' denilerek hastaneye kaldırılan minik yavrunun idrarından uyuşturucu çıktı. Olayın polise intikal etmediği, annenin sorgulanmadığı anlaşıldı.  

İzmir'de bilincini yitirmiş şekilde hastaneye kaldırılan 3 aylık bebeğe yapılan tetkikler sonucu, bebeğin idrardında uyuşturucu madde ve antipskikotik ilaç kalıntılarına rastlandı. Annenin bebeğini emzirmediğini, 'bebeğin ağzına bir şey sürdüm' dediği fakat maddenin ne olduğunu açıklamadığı öğrenildi. Sabah'da yer alan habere göre , İzmir'de 3 aylık O.A isimli erkek bebek 8 Ekim'de ailesince bilincini kaybetmiş şekilde Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Annesinin 'sürekli uyuyor' dediği bebeğe kan ve idrar tahlili yapıldı.

Söz konusu tahlil sonucunda bebeğin idrarında uyuşturucu madde ve antipsikotik ilaç kalıntılarına rastlandı. Rapor üzerine hemşireler anneyle konuştu. Anne 'bebeğin ağzına bir şey sürdüm' dedi fakat maddeyi açıklamadı. Annenin uyuşturucu bağımlısı olduğu , 2009 yılında da major depresyon tanısı konulduğu ve 2 senedir tedavisine devam etmediği öğrenildi. Minik bebeğin tedavisiyse hastanede devam ediyor. Uzman Doktor Melis Demir Köse talihsiz yavrunun durumuyla ilgili, "Bebek hastaneye geldiğinde yapılan tetkiklerde hiç beslenmediği görüldü. Bununla birlikte böbrekleri de zarar görmüş. Daha sonra yapılan testlerde ise bebeğin kanında uyuşturucu madde ve antipsikotik ilaç alımında pozitifleşme çıktı. Anne emzirmiyor. Bu yüzden madde emzirme ile geçti diyemeyiz. Uyuşturucu maddenin çocuğa nasıl geçtiği konusu ilginç. Annenin daha önce psikiyatrik rahatsızlığı olmuş ve bir süre anne bu rahatsızlık nedeniyle tedavi görmüş" dedi.

Sabah'da yer alan habere göre talihsiz bebek ölüm kalım savaşını sürdürürken , konunun hastane polisine intikal etmediğine dikkat çekildi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Eki 2017 - 09:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler