Bu Kadar da Olmaz Dedirten Liste-İşe Alınanların Hepsi Aynı Memleketten

Bursa Belediyesi'ne Mart ve Nisan aylarında alınan personellerin hepsinin Rizeli olduğu ortaya çıktı. Bu durum ise tepkileri beraberinde getirdi. İşte o liste.

Bu Kadar da Olmaz Dedirten Liste-İşe Alınanların Hepsi Aynı Memleketten
Haber albümü için resme tıklayın

Son dönemlerde artan torpil iddiaları yine gündeme geldi.

Kamuya memur ve personel alımlarında uygulanmaya başlanan sözlü sınavlardan sonra iyice artan ve zaman zaman bazı belgelerle de ispatlanan torpil iddialarına bir yenisi daha eklendi.

Sosyal medya üzerinde yayılan bir listede, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde mart ve nisan aylarında işe başlayanların listesi paylaşıldı. Çok sayıda kişi tarafındna paylaşılan listede yer alan 25 kişinin de doğum yerinin Rize olması, dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medya üzerinde kısa süre içinde yayılan liste eleştirileri de beraberinde getirdi.  İşte o liste.

Kamuya memur ve işçi alımlarında artık liyakatin arka planda olduğu söyleyen memur adayları, mülakatların tamamıyla kaldıırlmasını ve memur ile işçi alımlarında torpile değil liyakta önem verilmesini istiyor.

SİZ DE BU KONU HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ AŞAĞIDA BULUNAN YORUM KISMINDAN PAYLAŞABİLİR, TEPKİNİZİ DİLE GETİREBİLİRSİNİZ.

Kpsscafe.com.tr |  Ankara

23 Eyl 2017 - 16:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Tugay - ALLAH sonumuzu hayır eyleye hakkı yenen onca insanın delirmesi an meselesi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:54
07

Rıdvan Yağmur - Sonra da yok efendim neden işler yürümüyor projeler üretilmiyor. Ya sınavları kaldırın umudumuz bitsin ya da adam gibi işinizi yapın emeğimizin karşılığını verin !!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:54
06

Gltn - Her kim sebep olmuşsa ve oluyorsa unutmasın ki Yarına kalır da yanına kalmaz azizim...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:54
05

Pınar - Ben mezun olali 12 yil bitti.Tabiki de her yeri torpilliler kapliyor,biz de herseyin liyakata layik bir sistemde olmasini gercekten istiyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:54
04

Yaşar - Neden se şaşırmadık torpile hayır sayın bakanım torpile hayır #adalet

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:54
03

Habibe - Ne zaman adalet kavramını hak kavramını öğrenecek bu millet yazıklar olsun 83.3 puanla ATA'ma beklerken vicdanınız Nasıl rahat ediyor torpille dayılar ile kul Hakkı'na girmeyi. İki elim yakasında zerre kadar Hakkı'ma girenin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:54
01

Reyhan - Yazıklar olsun kul hakkına girsinler onları Allah'a havele ediyorum yerelyönetim mezunuyum 84.40 puanım var benim atanacgim yer belediye ben belediyede işe giremiyorum diğer tarafta elim yakalarında olacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 16:54


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler