Böyle Baba mı Olur? 4.5 Yaşındaki Öz Kızına Tecavüz Etmiş

Antalya'nın Manavgat İlçesinde yaşanan korkunç olayda eşi kanser olan bir kişinin 4.5 yaşındaki öz kızına tecavüz ettiği ortaya çıktı. Ayşe Arman bu korkunç olayı tüm ayrıntıları ile anlattı.

Antalya'nın Manavgat İlçesinde tüyleri diken diken eden korkunç tecavüz skandalı yaşandı.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ayşe Arman, yine bir skandalı daha gün yüzüne çıkarmaya çalışıyor. Bugün kaleme aldığı yazısında Arman, Antalya'da 4.5 yaşındaki kıza tecavüz skandalı ile ilgili bugün flaş bir haberi köşesinde yayımladı.  "Duyduğum en iğrenç, en korkunç vakalardan biri bugün okuyacağınız." cümlesi ile giriş yaptığı yazıda Arman, olayı tüm detayları ile şu şekilde aktarıyor:

"Böyle babalar olmaz olsun! Gebersinler! Aşağılık mahluk, eşine yıllarca zaten eziyet ediyor. Sapık cinsel isteklerini kabul etmezse, zorla yapıyor. O kadar ki kadın sonunda hastalanıyor. Kolon kanseri tedavisi görürken de onu bir takım iğrenç şeylere zorlaması hastalığını tetikliyor. Zaten daha önceden de başka bir kadına, ırza tasaddi suçundan 2 yıl 10 ay mahkumiyeti var." cümleleri ile konuşmasına başlayan Arman, şu ifadelerle yazısına devam etti:

"Son bir buçuk yıldır da, eşi kemoterapi görürken, kadın hastanedeyken ya da baygın halde evde yatarken, 4.5 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunuyor. Allah boylarını devirsin böyle adamların! Yemin ediyorum yazacak bir şey bulamıyorum. Çocuk, tuvaletini tutamaz hale geliyor, çocuğun kuyruksokumunda basit tıbbi müdahaleyle giderilmeyecek derece bir ekimoz olduğu tespit edilmiş durumda. Ve bu iğrenç, pespaye, aşağılık sapık hâlâ serbest! El birliğiyle bu adamın hak ettiği cezayı alması için uğraşalım. Bugün bu meseleyi Avukat Umut Çiftçi’yle konuştuk...

Duyduğum en iğrenç cinsel suçlardan biri! Resmen sapıklık! Manavgat Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kurumu Başkanı olarak nasıl bir insanlık dışı olay bu yaşanan, anlatır mısınız?
Anne, 4. evre kolon kanseri. O, kemoterapideyken ya da kemoterapinin etkisiyle evde baygın yatarken, baba, öz kızına cinsel istismarda bulunuyor. 1.5 yıl boyunca devam ediyor. Çocuğun, arka kuyruk sokumunda basit tıbbi müdahaleyle giderilmeyecek derecede bir ekimoz olduğu tespit edilmiş durumda."

Ayşe Arman, olay ile ilgili yaptığı röportajı şu şekilde aktardı:

Sizin nasıl haberiniz oldu?

Anne, adliyede bize ulaştı. Biz de gönüllü kadın avukatlar olarak ona her şekilde yardım edeceğimizi söyledik. Perişan hâldelerdi anne-kız. Ev tutuldu, baştan aşağı döşedik. Çocuğu rehabilite etmek için psikologlarla görüştük. Ama ne yapsak yaşadıkları travmayı aşmaları zor. Sürekli koruma kararları alıyoruz adam yaklaşamasın diye...

TECAVÜZ KANSERİ TETİKLEMİŞ

Ben doğru mu anlıyorum... Anne, 4. evre kanser hastası. Kanserine de, bu Allah’ın belası adamın tecavüzleri mi yol açıyor?
Kanserini tetiklemiş. Çünkü tedavi sırasında da eşinin tecavüzüne maruz kalıyormuş, sürekli kanama geçiriyormuş. Söylenen: “Maruz kaldığı aile içi tecavüzler, kolon kanserinin ilerlemesine sebep olmuş olabilir...”

Bu nasıl bir sapıklıktır...

Adamın zaten uç boyutta cinsel istekleri varmış. Kadının çekmediği kalmamış. Dayak, şiddet, bir çok defa koruma kanununa göre tedbire başvurulmuş. Sonunda kadın kanser oluyor. Kemoterapi aldığı zaman, ya hastanede yatması gerekiyor ya da ilaçların etkisiyle bir hafta filan kendine gelemiyor. Bu sıralarda adam, çocuğu, gezdirme, lunaparka götürme bahanesiyle bulduğu her yerde çok kötü bir şekilde cinsel istismarda bulunuyor. Bazen, kadın baygın halde yatarken, gece evde de istismar ediyormuş...

Anne nasıl anlıyor?

Çocuk, çoğunlukla üstü başı dağınık halde geliyormuş. “Sen bu çocuğa bir şey mi yapıyorsun?” demiş. Adam inkar etmiş tabii. Ama sonra çocuk, yemeden içmeden kesiliyor. Sonra tuvaletini tutamamaya başlıyor. O zaman anne şüpheleniyor. Bir de yaraları görünce iyice emin oluyor...

Sonra ne oluyor?

Geçtiğimiz eylül ayında, Serik’te, karakola şikâyetçi oluyor. O dönem Manavgat’a yarım saat uzaklıkta Serik’te yaşıyorlar. Sonra Manavagat’a taşındılar. Serik’te çocuğun ifadesi de alınıyor. Ama oradaki kolluk kuvvetleri herhalde adamı tanıyorlar ki sürekli kadına baskı yapıyorlar. “İftira atma! İftira atmak suçtur! Barışın kocanla. Çocuğu o, sevmiştir onu, senin düşündüğün gibi bir şey yoktur...” diye diye ciddi bir suçu örtbas etme yoluna gitmişler. Hatta kadın şikâyetçi olduğu halde, “Şikâyetçi değil!” gibi yazmışlar, sonradan şikâyetçidir demişler. Çocuk korkunç şeyler anlatıyor. Gerçekten insanın kanı donar.

Peki nasıl olur da bu adam, bu aşağılık yaratık tutuklu değil...

İşte söylediğim nedenlerden dolayı. Serik’te Çocuk İzleme Merkezi yok, pedagog yok, bir şey yok. Antalya’ya yollanmış. Orada da devlet hastanesinde üstünkörü bir rapor vermişler. Anneyi dinlememişler, hatta hiç dinlemek istememişler. İki rapor var. Birinde “Kuyruksokumunda basit tıbbi müdahale ile giderilmeyecek bir ekimoz tespit edilmiştir" deniyor. Ama çocuk psikiyatri uzmanı, çocuğun annesi etkisinde kaldığını belirtmiş. O kadar manasız ve tuhaf bir rapor ki, o rapora binaen de itiraz edilmiş. Adam, tutuklandığı halde salıverilmiş. Oysa çocuğun detaylı ifadeleri var, “Babam şöyle yaptı, böyle yaptı” diye anlatıyor. Buna rağmen salıveriliyor.

6 YAŞINDA ÇOCUK NASIL UYDURSUN

İnanılır gibi değil... Nasıl olur?

Oluyor Ayşe Hanım! Pek çok benzer vaka var elimizde. Bu size anlattığım anne-kız olayında, anne hakkında, “Kadın, kemoterapi gördüğü için kendinde değil, halüsinasyon görüyor” gibi şeyler yazılmış. Oysa kadın gayet kendinde biri. “Mental kısıtı var” ve “Ruhsal bozukluğu var” denmiş, oysa öyle bir şey yok. Zaten anneyle konuşmamış bile doktor. Onu muayene etmeden, görmeden nasıl böyle bir karar verebilir ki? Çocuk da minicik bir şey. Şu anda hâlâ altına kaçırıyor, elimizden geldiğince rehabilite etmeye çalışıyoruz...

Türk Ceza Kanunu’nda bu suçun karşılığı ne?

Mutlaka tutuklanırdı. Zaten ilk başta tutuklanmış. Ama raporlarda netlik olmaması lehine yorumlanmış. O yüzden salıverilmiş. Ortada 6 yaşında bir çocuk var, asla bilmemesi gereken ayrıntıları anlatabilen bir çocuk. Bütün bunları nasıl uydursun? Feci şeyler anlatıyor çocuk...

İki kadının da hayatını kaydırdı... Nasıl bu pisliğe hak ettiği ceza verilmiyor?

Biz de verilmesi için uğraşıyoruz. İfadeler, o gün o kadar kötü alınmış ki, olan biten gerçek bir şekilde yazılsa, sonuç çok farklı olurdu. Savcı Bey’e, kadın hakları olarak, dosyaya dâhil olduğumuzu anlatınca ve işin vahametinden söz edince, “Tamam açacağım dava ama çok da delil yok ortada!” gibi bir şeyler söyledi. Moralimizi bozmadan, hep birlikte bu anne-kıza destek olacağız. Siz de lütfen desteklerinizi esirgemeyin..."

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

15 Şub 2018 - 10:29 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Muhammet guler - Simdi soruyorum size. Bu tur serefsizleri hapse koyup beslemenin neresi adalettir. Tez zamanda idam cikarilmali. Vatan hainleri,eroin saticilari,tecavuzcu sapiklar ve insan katilleri gibi toplum zararlilari toplumdan temizlenmeli. Yoksa bu olaylarin sonu gelmez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 10:29
07

Ebru - Neden hâlâ dışarda öz baba kalkıp kızına tecavüz edecek bizde sadece okuyup beddua mı edecez bunu ileri mahkemeye sürecez yardımcı olcz, devlet cezasını vermiyorsa biz ceza vermesi için zorluycz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 10:29
06

Gülşah - Allah belasını versin böylelerinin hakkı cezaevi değil önce işkencee sonra ölüm artık öyle bi hale gelmişizki insanlığımızdan utanır hale geldik yazık çok yazık!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 10:29
05

Aysun - Seninn Allah belani versin rabbim seni senle tuletsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 10:29
04

Emel - Allah belasini versin boylekerinin.Umarim bedelini en agir sekilde öder.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 10:29
03

Harun - Hapse girince öldüresiye işkence edincen sonra da öldürücen bunların. Nasıl bir ifritlik bu be.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 10:29
02

Sendaa - Dilerim rabbimden vicdanıyla karşı karşıya gelir ne dayak haklar o adamı ne kotek tabiki cezasını mahkeme versin ama ceza evi ona yaptığımın cezasını çektim diyerek avunma hakkı verir umarım rabbim ona öyle bir şey verir ki vicdanı karşısına dikilir vicdanıyla hesaplasir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 10:29
01

Kadın - Nasıl insanlar var bunları asmak lazım diğer piclere ibret olucak şekilde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 10:29


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler