Bir Gecede 2 Büyük Yangın! Korku Dolu Anlar!

Geçtiğimiz gece iki şehirde büyük yangınlar meydana geldi. Korkutan yangınların detayları...

Konya'da

meydana gelen yangın bir iş yerinde çıktı. İş yerinde çıkan ve etrafa yayılan yangın, itfaiye ekiplerince güçlükle bastırıldı. 

Onlarca itfaiye ekibin gelmesi ve uğraşları sonucu söndürülen yangında iş yerleri hasar aldı. İş yeri sahipleri emeklerinin yanışını üzüntülü ve korku dolu gözlerle izledi. Konya'daki yangın da can kaybı yok lakin mal kaybı hat safhada.

Ankara'da

çıkan yangın ise Hilton Otel'de meydana geldi. Kavaklıdere mevkiinde bulunan Hilton Otel'in çatısında büyük bir yangın çıktı. Olay üzerine bütün çalışanlar ve müşteriler otelden dışarı çıkartıldı. Korku dolu bekleme sırasında olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, sağlık ekibi ve polis geldi.

Neyseki Ankara Hilton Otel'deki yangın çok fazla büyümeyen söndürüldü. Can ve mal kaybı yok.

Kpsscafe.com.tr

20 Eki 2016 - 09:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler