Binali Yıldırım'dan Referandum ve OHAL Açıklaması! OHAL Süresi Belli Oluyor

Başbakan Binali Yıldırım gündeme dair önemli maddeler hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Anayasa değişikliği referandumu anketleri hakkında konuşan Yıldırım'ın tüm açıklamaları haberimizde...

Başbakan Binali Yıldırım, OHAL süreci ve referandum hakkında Çankaya Köşkü'nde açıklamalar yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde Gazeteciler ile buluştu ve basının sorularına cevaplar verdi. OHAL süresinin yakında kesinleşeceğini söyleyen Yıldırım, EVET oyunun çok rahat bir şekilde önde olacağını da sözlerine ekledi.

OHAL YENİDEN UZAYACAK MI?  

Başbakan Binali Yıldırım'a yöneltilen OHAL süresi hakkındaki sorulara Yıldırım; ''Çarşamba günü Milli Güvenlik Kurulu'nda karar verilecek'' ifadelerini kullandı. Vatandaşın kafasında OHAL'in 3 ay daha uzayıp uzamayacağına dair soru işaretleri devam ediyor.

REFERANDUMDA SANDIKTAN NE ÇIKACAK? VATANDAŞ NE DİYECEK?

Anket sonuçları hakkında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, ''Sandıktan rahat bir evet çıkacaktır. Evet için kritik bir durum görmüyorum'' açıklamasında bulundu. EVET HAYIR ANKET SONUÇLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında da  “Sayın Kılıçdaroğlu düzenli olarak korku pompalıyor. Oysa bunların hiçbiri olmayacak. Pakette neler yazdığı ortada. Umarım bundan vazgeçer” sözlerini kullandı. OHAL ve referandum hakkındaki gelişmeler ve ayrıntılar gelmeye devam edecek. Takipte kalınız.

KPSS CAFE olarak hazırladığımız kolay erişim imkanları olan Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 Mar 2017 - 19:12 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler