Binali Yıldırım'dan ByLock Açıklaması!

Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ'nün şifreli haberleşme sistemi olan ByLock hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu ve ''Hiçbir bakanımızda ByLock yok!'' dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ ile ilgisi olan herkesin kamu kurumlarından tek tek temizlendiğini, AK PARTİ içinde FETÖ ile ilgili kimsenin kalmadığını ve bakanlar ile vekillerin telefonlarında asla ByLock'un olmadığını açıkladı. 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, "Partimize sızanları tek tek tespit ettik, gereğini yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Sürekli tezvirat. Efendim ByLock'ta bakanlar varmış, milletvekilleri varmış. Kocaman bir yalan. Hiçbir milletvekilimiz, hiçbir bakanımız ne ByLock'ta var ne terörün içinde var ne FETÖ'nün içinde var." ifadelerini kullandı.

Devam eden FETÖ soruşturmaları hakkında ise, "Onların aziz hatırası karşısında başımız hep dik olacak. Onların huzurunda başımızı öne eğmeyeceğiz. Gazilerimize, şehit ailelerine şunu açık kalplilikle söyleyeceğiz, 'Siz canınızdan can verdiniz ama biz de hesabını sorduk'.

Şunu da bilmenizi istiyorum, süreç devam ediyor. Soruşturmalar devam ediyor. Tespit ettiklerimizin gözlerinin yaşına bakmıyor, adalete teslim ediyoruz. Hukukun en hızlı, en adil, en hassas şekilde işlemesi sonuç alınması için gereken neyse o yapılıyor. Savcılarımız, hakimlerimiz konunun ciddiyetinin farkındalar, ellerinden gelen bütün gayreti gösteriyorlar. Gece gündüz demeden çalışıyorlar.

Milletin bu konudaki beklentilerinin ne kadar önemli olduğunu, ne kadar acil olduğunu da çok iyi biliyorlar. Bütün imkanları zorlayarak biran önce bu alçak örgütün elebaşlarını, darbeye katılanlarını cezalandırmak gazilerimizin, şehitlerimizin haklarını sonuna kadar aramak için her türlü gayreti gösteriyoruz, göstermeye devam edeceğiz. Şundan emin olun kardeşlerim, sürecin sonunda tek bir mağdur bile kalmayacak, sürecin sonunda ininde saklanan bir tane bile FETÖ mensubu olmayacak." açıklamalarında bulundu.

Kpsscafe.com.tr

23 Eki 2016 - 17:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler