Bilsem Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazanan Öğretmenlerin Mülakat Yerleri

27 Mart ile 2 Nisan 2017 tarihleri arasında bölge sözlü sınavına giremeyen öğretmenlerin mülakat yeri bilgisi açıklandı.

Bilsem Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazanan Öğretmenlerin Mülakat Yerleri 

Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesinden 28 Mart ile 2 Nisan 2017 tarihleri arasında bölge sözlü sınavına giremeyen öğretmenlerin mülakat yerleri açıklandı. MEB 'den dün akşam saatlerinde yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi  ; "27 Mart - 2 Nisan 2017 tarihleri arasında bölge sözlü sınavına girmeyen öğretmenlerin mülakat yeri bilgisi için tıklayınız" .

Fakat öğretmenler ilgili sayfaya an itibariyle erişim sağlayamıyorlar. Resmi duyurunun yer aldığı sayfaya erişim sağlamak için lütfen TIKLAYINIZ

Kamudan haberler, MEB duyuruları, gündemdeki son dakika haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Nis 2017 - 10:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler