Belediyelere ve Sulama Birliklerine KPSS ŞARTSIZ Personel Alımı Yapılıyor!

İŞKUR aracılığı ile yapılacak olan alıma dair ayrıntılar, yayımlanan personel alım ilanı ile kamuoyuna açıklandı. Çok sayıda kuruma en az ilköğretim mezunu KPSS ŞARTSIZ personel alımı yapılacak. tüm detaylar...

Belediyelere ve Sulama Birliklerine KPSS ŞARTSIZ Personel Alımı Yapılıyor!

Belediye Başkanlığı ve sulama birliği kurumlarına kpss şartsız en az ilköğretim mezunu personel alımları yapılıyor! Başvurular başladı.

İŞKUR aracılığı ile yapılacak olan alımlarda başvurular işkur resmi web sayfasından ve il müdürlüklerinden yapılmaya başlandı. Alım ilanları 24 Mayıs 2017 tarihinde İŞKUR resmi internet sitesinden adayların erişimine sunuldu.

Alım yapacak olan kurumlar ve ayrıntıları;
Osmaniye Kalecik Sulama Birliği
En Az İlkokul Mezunu İşçi Alımında kuruma 1 adet genel beden işçisi alınacak. BAŞVURULAR 1 Haziran'a kadar sürecek. 
Rize Tunca Belde Belediye Başkanlığı bünyesine 4 adet kamyon şoförü alacak. Adayların E sınıf ehliyet ile SRC-3 veya SRC-4 belgesi olması şart. BAŞVURULAR 2 Haziran'da sona erecek. 
Malatya Polat Sulama Birliği İşçi Alımı kapsamında kuruma 4 adet Sulama Sistemleri Montaj İşçisi alınıyor. BAŞVURULAR 2 Haziran 2017'de son bulacak.

Adayların tamamının en az ilköğretim mezunu olması şart. KPSS ŞARTI olmadığını belirtmiştik. Ayrıca istenen birkaç özel şartı da ilan duyurularında bulmanız mümkün! Daha fazla bilgi almak isterseniz İŞKUR resmi web sayfasından ilanları bulabilirsiniz.

Farklı memur alım haberleri için ise alttaki uygulamaları kullanabilirsiniz. Sizler için hazırlanan kolay erişim imkanları olan ---> 

Ücretsiz anında haber alma imkanı! Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız  android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 May 2017 - 21:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

mete karadag - ilkögretim mezunuyum çok acil işe ihtiyacım var evliyim 2 tane çocugum var madur durumdayım ilginize şöförlügümde var ehiyetim b sınıfı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 21:28


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler