Bekir Bozdağ Açıkladı: 695 ve 696 Sayılı KHK'lar Geliyor

Yeni KHK ile ilgili son bilgiler gelmeye devam ediyor. Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası basın toplantısı düzenleyen Bekir Bozdağ, iki yeni KHK'nın yakın zamanda yayımlanacağını söyledi. İşte detaylar.

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, yeni KHK ile ilgili flaş bir açıklamada bulundu.

Bakanlar Kurulu sonrası basın toplantısı düzenleyen Bekir Bozdağ, toplantı kararlarını açıklarken basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Bir basın mensubunun, yeni KHK ile ilgili; "Yeni KHK çalışması olduğunu biliyoruz. Bu KHK'da TSK'dan yeni ihraçlar ve göreve iadelerin olacağı belirtiliyor. Bunun muhtevası hakkında bilgi verir misiniz?" sorusuna Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ şu cevabı verdi:

"Bakanlar Kurulunda, yeni bir KHK çalışması değerlendirildi. Önümüzdeki günlerde çıkacak. Hem tedbir hem de düzenleme olacak. İki ayrı kararnameyi yayınlayacağız. Muhtevasını yayınladığımızda görürsünüz."

Kpsscafe.com.tr | Ankara

20 Kas 2017 - 14:04 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

Elif tokuş - Kader mahkumlarına vursun bu khk onları salın çocuklarına kavuşsunlar ozaman bende cumhurbaşkanını ellerinden öperim yok onları vurmuyorsa bu karar boşuna insanların duygularını incitmesin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 14:04
05

H ASLAN - Neden hiç kurumlar eski hükümlü kadrosunu açmıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 14:04
04

Mırtaza - =) ya komik olcak ama bu adamın ağzı eşşeğin arkasına benziyor:DD

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 14:04
03

ali - Mırtaza kardeş Allah dilediğini dilediği şekilde yaratır.buna müdahale edilmesinin kimsenin haddine olmadığı gibi Ayıplamak ta kimsenin haddine değildir .bunu yapmak Yaratıcıya hakarettir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 14:04
02

Mırtaza - günah benim sevap benim şarkısını biliyormusun ali=)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 14:04
01

Samet Şengönül - Elif hanım o noktada yanlışınız var yani devlet ne için salacak içerdeki mahkumu adam seri katil.adam mahalle soymuş.adam devleti dolandırmış bunun içinmi salacak dışarıya hiçte gerek yok amk

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 14:04


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler