Bekçi Alımına Başvuru Yapanlar Dikkat: Bazı Başvurular İptal Edildi

Bekçi alımına başvuru yapan adaylar dikkat ! Polis Akademisi Başkanlığından yapılan son dakika açıklamasında bekçi alımına başvuru yapanlardan bazılarının başvurusunun iptal edildiğine yer verildi.

Polis Akademisinden bir son dakika açıklaması geldi.

Akademi Başkanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda bekçi alımına başvuru yapan bazı adayların bu başvurularının iptal edildiği belirtildi. Yapılan açıklamada başvuruları iptal edilen adayların başvurularını tekrar yapılması istendi.

Akademi'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Çarşı ve Mahalle Bekçiliği giriş sınavına başvuruda bulunan adaylardan, Şehit veya Vazife malulü eş veya çocuğu olmadıkları halde yanlışlıkla Şehit veya Vazife malulü eş veya çocuğu olarak başvuru yapan adayların gönderdikleri dilekçelere istinaden, ekteki listede ismi bulunan adayların veri tabanından kayıtları silinmiştir.

Bu durumda olan adaylar, sınav ücretini yatırdıktan sonra tekrar sisteme giriş yaparak ön başvurularını yapabilirler. İlanen tebliğ olunur.

Tüm adayların başvuru kılavuzunu dikkatli bir şekilde okumaları ve belirtilen açıklamalara göre hareket etmeleri gerekmektedir.

İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ"

20 Haz 2018 - 11:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Ayla - Hani orta öğretim mevzunu bekçi alımı yapacaktınız biz onu bekliyoruz lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Haziran 11:33
01

Reşit - Ben bekçiliğe baş vuracagimda onun için liseyi bitirmiş olanmi gerekiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Haziran 11:33


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler