'Bedelli Askerlik İhtiyaçtır' Paylaşımları Rekor Kırdı

Sosyal paylaşım sitesi twitter üzeirnden bedelli askerlik kampanyaları devam ediyor. Bedelli askerlikle ilgili düzenleme bekleyen on binlerce kişi 'bedelliaskerlikihtiyaçtır' şeklinde paylaşımlar yapıyor.

 Twitter'ın Gündeminde 'Bedelli Askerlik İhtiyaçtır' Paylaşımları Rekor Kırdı

Sosyal paylaşım sitesi twitter üzeirnden bedelli askerlik kampanyaları devam ediyor. Bedelli askerlikle ilgili düzenleme bekleyen on binlerce kişi 'bedelliaskerlikihtiyaçtır' şeklinde paylaşımlar yapıyor. Twitter'da geçtiğimiz günlerde 'Bedelli Askerlik Reisin Masasında' hashtagı ile bir kampanya başlatılmış ve Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a 'bedelli askerlik' talepleri iletilmeye çalışılmıştı. Hükümetin gündeminde şu an bedelli askerlikle ilgili bir çalışma gözükmüyor. Fakat hükümete yakın bazı haberciler bedelli askerliğin 2018 yılından önce gündeme gelebileceğini öne sürüyor.

Bir kesim bedelli askerliğin gelmesini çok isterken, bir başka kesimse bedelli askerliğin haksızlık olduğunu öne sürüyor. Bedelli askerlik konusundaki düşüncelerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

14 Ağu 2017 - 16:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Ali - Bedelli çıksın 10 senedir oy verdiğim partiyi bırakıp akpye oyumu vereceğim başka hiçbir şeye bakmadan.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 16:19
07

nebi Pektaş - Selamün aleyküm ben 1988 doğumluyum benim gibi milyonlarca bedelli askerliği bekleyen kardeşlerimiz var lütfen çıksın.hep devletmizin yanında yer aldık almaya da devam edeceğiz Allahın izniyle bedelli yi bekliyoruz saygılarımla...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 16:19
05

Hatice kadın - Bedelli ihtiyaçtır ...ya zorla asker olunmaz ki istemeyeni sen asker yaparsan onun adı Ordu olmaz zorlama okulu , işlevsiz Ordu olur sen isteyeni paralı asker yap

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 16:19
04

Mehmet Demir - Bedelli Askerlik bir ihtiyaçtır. Bu talebin çok çeşitli sebepleri bulunmaktadır. Bu talebi vatanını az sevmeyle falan kıyaslamak durumu dramatize etmektir. Karşı çıkanların büyük çoğunluğu ''ben yaptım, onlarda yapsın'' zihniyetinde. Bu fikrin milli savunma gücünde hiç bir karşılığı yoktur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 16:19
03

murat - en azından 29-30 yasında olanlar için cıkmalı..bedelli askerlikten kacıs değildir benim gibi üniversiteyi gec bitirip cesitli zorunlu sebeplerle askerliği erteleyenler için daha fazla gecikmeden iş hayatına atılıp yeni bir düzen kurabilmek için ihtiyactır. ya da askerliği herkese 5 ay yapsınlar bugun giderim 5 ay sonra donup işime devam ederim ama 12 ay yani bir sene cok fazla bir gecikme olur ....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 16:19
02

Abdüllatif - Belli bi para sayısı söylenir onun yerine maaşla asker bulunur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 16:19


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler