Baykal'ın Sağlık Durumu Hakkında Üzücü Açıklama: Hayati Tehlikesi Var

CHP eski Genel Başkanı ve Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında üzücü bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada Baykal'ın durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikesinin olduğu söylendi. İşte o açıklama ve Baykal'ın son durumu.

Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada 3. defa ameliyata alınan Deniz Baykal'ın durumunun kritik olduğu belirtildi.

Alınan son bilgilere göre kafatasındaki basıncın artması nedeniyle akşam saatlerinde üçüncü kez ameliyata alınan Baykal'ın durumu hakkında açıklama yapan Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş, hastanın şu anda uyutulduğunu, bilincinin kapalı olduğunu belirterek "Durumu ağır, hayati tehlikesi var"

Doktor İbiş Baykal'ın son duurmu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Baykal'ın beynindeki kanama ve ödem üst düzeyde seyrediyor. Yoğun bakımda tedavisi devam edecek. Hastaneye geldiğinde gördüğümüz hayati tehlike halen devam ediyor. Yoğun bakımda yoğun bir tedavi altında olması hayati tehlikesi olduğu anlamına geliyor.

Olayın olduğu andan itibaren durumu ciddi, ciddiyet devam ediyor. Bilinci kapalı durumda, şu an öyle olması doktorların tercihi. Duyacağı her ses daha fazla oksijen ihtiyacı demek. O yüzden şimdilik uyutuluyor."

Kpsscafe.com.tr | Ankara

17 Eki 2017 - 21:57 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler