Batman'da Baba Dehşeti: Biri MEB Müdürü Olan 2 Oğlunu Vurdu-Sonra İntihar Etti

Batman'da feci bir olay yaşandı. Edinilen son bilgilere göre bir kişi, biri İlçe MEB Şube Müdürü olan 2 oğlunu vurdu. Onları vuran baba daha sonra intihar etti.

Batman'da Baba Dehşeti: Biri MEB Müdürü Olan 2 Oğlunu Vurdu-Sonra İntihar Etti
Haber albümü için resme tıklayın

Son dakika haberi Batman'dan geldi.

Bölgeden alınan son dakika bilgilerine göre, 60 yaşındaki Hadi Yar isimli kişi, Yıldız Mahallesi'nde bulunan evlerinde henüz bilinmeyen nedenden dolayı çocukları 38 yaşındaki Feyzullah ve 34 yaşındaki İsmail Yar ile sözlü olarak tartışmaya başladı.

Sözlü olarak başlayan tartışma kısa süre içine büyüdü ve kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine 2 oğluna tabancayla ateş açan Yar, daha sonra aynı silahı kendine doğrulttu ve intihar etti.

Babasının silahlı saldırı sonucu yaralanan Feyzullah ve İsmail Yar, kaldırıldıkları Sason Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Batman Bölge Devlet Hastanesine sevk edildi. Durumu ağır olan İsmail Yar, daha sonra Malatya'ya nakledildi ve tedavisine burada devam edildi.

Öte yandan alınan son bilgilere göre, babasının silahlı saldırısı sonucu yaralanan Feyzullah Yar'ın İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olduğu belirtildi.

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA

22 Haz 2018 - 11:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler