Batman'da 23 Nisan Kutlamalarında Balon Şoku ! Yaralılar Var

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında balon şoku! Batman'daki kutlamalarda parlayan balonlar 5 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Batman'da 23 Nisan Kutlamalarında Balon Şoku ! Yaralılar Var
Batman'da 23 Nisan Kutlamalarında Balon Şoku ! Yaralılar Var
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Batman'da 23 Nisan Kutlamalarında Balon Şoku ! Yaralılar Var

Batman'da Atatürk Parkı'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri sırasında havada tutulan Türk bayraklı balonlar bir anda parladı ve 5 kişinin yaralanmasına neden oldu. Daha sonra Vali Ahmet Deniz tarafından kutlamalar iptal edildi. Balonların parlaması sonucunda yaralanan öğrenciler ve bir görevlinin tedavisi için 112 Acil servis ekipleri geldi. Yaralılardan ağır durumda olan kimsenin olmamasıysa sevindi.

Batman'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının yaşandığı sırada balonlar bir anda parladı ve 5 kişinin yaralanmasına neden oldu. Batman Valisi Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğrul Şevket Aksoy ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın da katıldığı kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlamıştı. Öğrencilerin şiir okuduğu sırada kadın görevlinin taşıdığı onlarca balon henüz belirlenemeyen bir sebepten parladı. Parlamanın sonucunda görevli kadın ile birlikte 4 kişi daha yaralandı.

Kamu personeli haberleri, gündemdeki son dakika haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Nis 2017 - 14:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler