Başbakan Yıldırım Gündem Değerlendirmesinde Bulundu ''Avrupa'da İslamofobi, Türkiye karşıtlığı...''

Başbakan Binali Yıldırım, Bloomberg International kanalına ropörtaj verdi. Açıklamalarında olağanüstü kongre sürecine dair açıklamalar yapan Yıldırım, kabine revizyonuna ilişkin de konuştu. Gündem açıklamaları yapan Yıldırım'ın sözleri haberimizde...

Başbakan Yıldırım Gündem Değerlendirmesinde Bulundu

Başbakan Binali Yıldırım gündem değerlendirmelerinde bulundu. Yıldırım, AKPM Kararı, terör, kabine revizyonu ve olağanüstü kongre sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Yıldırım olağanüstü kongre sürecine ilişkin "Ben daha önce olağanüstü kongre olmaz demedim. Kongre sürecini anlattım. Takvim her zaman değişebilir" ifadelerini kullandı.

Gündemin en önemli maddesi olan AKPM kararına ilişkin ise, bu kararın Avrupa'da İslamofobi, Türkiye karşıtlığı politikalarının yansıması olduğunu böyle ifade etti; ''Bu karar şunu gösteriyor. Son zamanlarda Avrupa'da İslamofobi, Türkiye karşıtlığı gibi politikaların AKPM'ye yansımasıdır."             

Başbakan Kabine revizyonu hakkında da "Kan tazelemesi yapmak demokrasilerin gereğidir. İhtiyaç hasıl olduğunda bakanlarda da değişikliğe gidilebilir. Bunu sayın cumhurbaşkanımızla bir istişare süreci içerisinde gerçekleştiririz" açıklamasında bulundu.

Terör operasyonlarına dair '' Tehdidi yerinde bertaraf ediyoruz." diyen Yıldırım, 70 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. ilgili TSK açıklaması için lütfen TIKLAYINIZ. 

Gündem maddeleri hakkındaki açıklamalara en hızlı, kolay ve ücretsiz erişim adına uygulamalarımızı kullanınız.-->>> Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 Nis 2017 - 20:42 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler