Başbakan Yardımcısı'ndan Kıdem Tazminatına İlişkin Önemli Açıklama!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, İstanbul Sanayi Odası Meclisi aylık toplantısında kıdem tazminatına dair kritik açıklamalarda bulundu. Fonun sonuna gelindiğini söyleyen Canikli'nin konu hakkındaki değerlendirmeleri kpsscafe'de sizlerle...

Başbakan Yardımcısı'ndan Kıdem Tazminatına İlişkin Önemli Açıklama! 

İstanbul Sanayi Odası Meclisi aylık toplantısına katılıp orada kıdem tazminatı fonunu değerlendiren Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, projenin sonuna gelindiğini, artık geriye dönüş olmayacağını açıkladı.

İşte o kritik açıklamalar;
"Piyasalara ciddi katkılar sağlayacak Kıdem Tazminatı Fonu'nda sona geldik. Bu sadece finansal piyasaya derinlik kazandıracak bir proje değil. Aynı zamanda üretim ve sanayinin içindeki gizli tehdidi, gizli yükü ve korkuyu ortadan kaldırılacak, rahatlatacak bir düzenleme olacak. Bu çok önemli biliyorsunuz. Şu anda birikmiş olan kümüle kıdem tazminatlarını realize etmeye kalkışın, Türkiye'de bu yükün altından kalkacak kaç firma vardır, bilemiyorum.

Bu böyle kesinlikle devam etmez. Bu da firmalarımızın öngürülebilirliğini ortadan kaldırıyor. Her zaman bir tehdit. Şu yük kalsın, şu problem çözülsün, firmalarımızın uluslararası piyaslardaki değerinin yükseldiğini göreceğiz. Bu arada işçilerimizin, çalışanlarımızın mükteseplerinde en ufak bir geriye dönüş anlamında olmayacak, kesinlikle onu koruyacağız. Nihai olarak çalışnalarımız bu imkanı rakam itibariyle, oran itibariyle realize edilme aşamasında elde etmiş olacak. Bir geriye gidiş kesinlikle olmayacak."

Memur adayları etkileşim grubumuza katılıp sorularınızın cevaplarını bulmak ve diğer adaylar ile bilgi alışverişi yapmak için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ  Personel alım ilanları, gündem haberleri, sıcak gelişmeler ve daha fazlası cep telefonunuza gelsin istiyorsanız lütfen buraya TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Nis 2017 - 22:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

TAPU KADASTRO BÖLÜMÜ MEZUNU - tapu kadastro müdürlükleri̇ne ni̇ye hala alim yapilmiyor? hem mezunu az hemde alim yapilmiyor?hani̇ 2016 yilinda 2662 personel alinacakti?hani̇ 1500 sözleşmeli̇ personel i̇sti̇hdami sağlanacakti? bari̇ bi̇r açiklama yapin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Nisan 22:37


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler