Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'tan İzdivaç Programları Hakkında Flaş Açıklamalar!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, televizyonlardaki evlilik programları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Hükümetten İzdivaç Programları Hakkında Flaş Açıklamalar!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, 2'inci İlçe müftüleri kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda büyük tepkilere neden olan evlilik programlarıyla ilgili konuşan Kurtulmuş:" Malesef aile yapısını ortadan kaldıracak yıkım programlarının da televizyonlarda gösterildiğini görüyoruz. Bunlar Türk örfüne, diyanetine, yaşantısına uymayan hususlar. Ailelere haine bir şekilde, evlilik programları televizyonlarda gösteriliyor.

RTÜK o kadar ceza veriyor, o kadar para kazanıyorlar ki buna rağmen yapmaya devam ediyorlar. Bir taraftan bu programlar, diğer taraflar insanları dinden , diyanetten , insanı ALLAH(C.C)'a bağlı olmaktan kendi geleneklerinden ayıracak bir sürü mesele var. Tüm bunların karşısında aile hayatının tehlike altında kaldığı açıktır. Bunun için Diyanet işleri teşkilatımızın çok ciddi çalışmalar yapması gerekiyor. " dedi.

Konu hakkındaki görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlası için kpss cafe'nin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 Şub 2017 - 11:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Ali - Günaydın bu evlilik proğramları dünkü bugünkü sorun değil .....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 11:36
07

muhammed ali - Lütfen bu programlar yayından kaldırılsın. Çünkü bile yapısına gelenek ve göreneklere örf ve adetlere aykırı hareketler bulunuyor. Ve insanı yozlaştırıyor bu ve buna benzer programlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 11:36
06

Ayşe - Kesinlikle kaldırılmalı çocuklarımız bakıyor kötü örnek oliyorlar. Bizim dinimizde örf ve adetlerimizde böyle evlilik anlayışı yoktur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 11:36
03

Cavit - Tv deki evlilik programları ailenin ahlak anlayışını bozduğu gibi onları başka yerlere de götürüyor bu yüzden izdivaç programlarının kapatılması lazım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 11:36
02

asli - Yeter artk bu izdivac programlari kapatilsn bu yüzden butun tv izdivaclarla dolmuş taşmış izleyecek birsey yok bari hepsi bir kanalda toplansa bu ne yeter artk....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 11:36
01

Sümeyye - Evlilik programları kaldırılsın herkese kötü örnek oluyor. Böyle evlenme olmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 11:36


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler