Başbakan Yardımcısı :" İnşallah Bu Yanlış Karardan Dönerler "

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, AKPM 'nin Türkiye'ye yönelik aldığı 'siyasi denetim' kararına ilişkin açıklama yaptı.

Başbakan Yardımcısı :" İnşallah Bu Yanlış Karardan Dönerler "

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, AKPM'nin Türkiye'ye yönelik aldığı 'siyasi denetim' kararına dair açıklamada bulundu. Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, gündeme bomba gibi düşen ve hükümetin büyük tepkisini çeken AKPM'nin siyasi denetim kararına dair , "AKPM’nin bu kararını bir şekilde telafi edecek adımlar atmasını ümit ediyorum ve Avrupa’nın kendi kurucu değerleriyle ortak bir Avrupa evi, çok kültürlü bir yapı, yabancıya müsamaha gösteren, yabancıyı ötekileştirmeyen, farklı dinleri, farklı kültürleri aynı pota altında eritebilen bir Avrupa idealine dönmelerinin kendi gelecekleri lehine olduğunu düşünüyorum.

BUGÜN KARARI ALDIRAN FAŞİST ÇEVRELER...

Evet, bugün bu kararı aldıran faşist çevreler, Türkiye ve İslam karşıtı çevreler sevinmiş olabilir ama esas üzülmesi gereken, Avrupa’nın geleceğini düşünen Avrupa’nın mutedil siyasetçileri olmalıdır diye düşünüyorum. İnşallah bu yanlıştan en kısa süre içerisinde dönerler." dedi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve daha fazlası kpsscafe.com.tr ile bir tık ötenizde.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

25 Nis 2017 - 17:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler