Başbakan Terör Saldırılarına Ateş Püskürdü

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da üst üste yapılan terör saldırıları akabinde sert bir açıklamada bulundu. Kim yaptıysa alçaktır dedi. Yıldırım'ın açıklaması haberimizde...

Başbakan Terör Saldırılarına Ateş Püskürdü
Haber albümü için resme tıklayın

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütleri hakkında sert konuştu. ''Kim yaparsa yapsın alçağın tekidir.'' ifadelerini kullandı.

20 Ocak 2017 tarihinde akşam saatlerinde ardarda yaşanan terör saldırıları sonrasında tüm İstanbul halkı diken üstünde. Bunun yanında tüm bakanlarımız da önemli açıklamalarda bulunmaya başladı.

Önce Ömer Çelik, ardından Başbakan Binali Yıldırım terör örgütlerine ateş püskürdü. Binali Yıldırım yapılan saldırıları kimin yaptığını henüz öğrenemediklerini araştırmaların sürdüğünü ifade etti. İstanbul'da yaşanan iki saldırı da da lav silahı kullanıldığı açıklanmıştı. Akp il binasının duvarına saplanan mermi ise herşeyi ele veriyordu;

Binali Yıldırım saldırıyı yapanlar için bunları söyledi; 'Sol bir terör örgütü tahmin ediliyor. Ama DHKP-C mi, MLKP mi belli değildir. Kim yaparsa yapsın alçağın tekidir.'

Ömer Çelik de bu açıklamalarda bulunmuştu; "Terörün lanetli eylemleri, Türkiye'nin aklına nüfuz etmek istiyor.  Geçmişte tek eylemle Türkiye'deki gündemin kimyasını değiştiriyorlardı. Terörle  mücadele güvenliğimiz için elzemdir. Ama sadece bununla sınırlı değil.  Demokrasimizi korumanın ilk şartı terörle mücadeledir. Türkiye, büyük deneyimiyle  terörün arkasındaki ideolojik ve politik ajandayı net görüyor. Terörün Türkiye'ye  nüfuz etmesi mümkün değil."

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TERÖR SALDIRISI AYRINTILARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

AKP İSTANBUL İL BİNASINA YAPILAN TERÖR SALDIRISI AYRINTILARI İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

21 Oca 2017 - 01:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler