Başbakan ''Meydanlara inmek için sabırsızlanan bir grubu karşımda görmek istiyorum."

Başbakan Binali Yıldırım, ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ KANUNU hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Açıklamanın tamamını haberimizde bulabilirsiniz.

Başbakan Binali Yıldırım, uzun süredir görüşmeleri devam eden ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ KANUNU hakkında önemli açıklamalar yapar iken, vatandaşına güvendiğini vurguladı.

Binali Yıldırım, ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ KANUNU'nu reddedenlerin bir kez hayal kırıklığına uğradığını, referandum da tekrar aynı durumu yaşayacaklarını dile getirdi. ''7 Şubat'ta enerji dolu, dipdiri olarak meydanlara inmek için sabırsızlanan bir grubu karşımda görmek istiyorum." ifadeleri ile milleti tekrar meydanlara davet etti.

Milletine güvendiğini söyleyen Başbakan Yıldırım, bu açıklamalarda bulundu;

"Konuşanlar, senaryo yazanlar bir kez daha hayal kırıklığına uğradılar. İnşallah milletimiz de bu mücadeleyi 'evet' oyuyla taçlandıracak, Türkiye yeni bir döneme girecek. Bir kez daha bu önemli kararın verilmesinde emeği geçen bütün kardeşlerimi, başta Sayın Cumhurbaşkanımızı olmak üzere tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. 7 Şubat'ta enerji dolu, dipdiri olarak meydanlara inmek için sabırsızlanan bir grubu karşımda görmek istiyorum."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan referandum ile ilgili şu açıklamalarda bulunmuştu; "Ne yaptınız ki diyenlere dün akşam parlamento güzel bir cevap verdi. Ama gerçek cevabı inşallah beşer planında egemenlik milletindir. Şimdi milletim inşallah gerçek, nihai kararı verecek. Bu karar ile birlikte Türkiye yeni bir sıçrama noktasına ulaşacaktır. Milletimiz ülkemiz için hayırlı olsun el ele vereceğiz. Hep birlikte Türkiye olacağız"

grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Oca 2017 - 19:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler