Başbakan'dan Umut Veren Açıklama! ''Türkiye terörden kurtulacak''

Başbakan Binali Yıldırım, terör ve gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılan mücadelelerin yakın zamanda sonuç vereceğini dile getiren Yıldırım'ın o önemli açıklamaları haberimizde...

Başbakan'dan Umut Veren Açıklama! ''Türkiye terörden kurtulacak''

Binali Yıldırım, öncelikle şehitlerimizi, gazilerimizi ve ailelerini hitaben konuştu ve her zaman onların yanında olacaklarını bildirdi.

Şehitlerimizin gazilerimizin kıymetinin bilineceğini ve asla unutulmayacaklarını bir kez daha hatırlatan Yıldırım, 15 Temmuz'u hatırlatan önemli açıklamalarda bulundu ve “15 Temmuz’dan sonra Türkiye iflah olmaz ekonomisi çöker’ diyenler şimdi bu söylediklerinden utanıyorlar.'' ifadelerini kullandı.

Başbakan Yıldırım, son olarak Türkiye'nin terörden kurtulacağını, uyuşturucu konusunda da çalışmalar yapıldığını bildirdi. Mücadelelerin devam ettiğini ifade eden Başbakan, “PKK’nın sığınakları haline gelen mağaraları birer birer başlarına geçiriyoruz. En büyük maddi desteği aldıkları uyuşturucu trafiğine de art arta darbe indiriyoruz. Mücadele artık sonuç verecek. Türkiye terörden kurtulacak" açıklamasında bulundu.  

KPSSCAFE.COM.TR |ANKARA

24 Haz 2017 - 00:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler