Başbakan'dan Çarpıcı Açıklama! FETÖ Ablaları CHP ile Çalıştı!

Binali Yıldırım FETÖ ablaları ve abileri hakkında çok önemli bir açıklama yaptı. CHP ile kampanya yaptıklarını iddia etti.

Başbakan Binali Yıldırım, AKP'nin Afyonkarahisar'da düzenlenen istişare toplantısında önemli açıklamalar yaptı.  

Binali Yıldırım, 30 Kasım'a kadar yürüyüşlerin yasaklandığını söyledi. Bu engellemenin nedeni ise tamamen güvenlik. "Ankara Valiliği aldığı bir kararla, güvenlik nedeniyle 30 Kasım'a kadar toplantı ve gösteri yürüyüşlerine kısıtlama getirdi. Bunun tek bir nedeni var, güvenlik.
Milletin güvenliği. Şimdi anamuhalefet partisi CHP'den bazıları 'AK Parti, 29 Ekim kutlamalarını, 10 Kasım anmasını engellemek için böyle bir karar aldı' diye milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyor. Allah aşkına, bizim Cumhuriyet ile cumhurla sevgimizi siz mi sorgulayacaksınız? Ya da bunu ölçecek kalibrede misiniz? Cumhuriyet hamasetle büyümüyor, Cumhuriyet çalışmakla, üretmekle, millete hizmetle büyür.

Yıldırım ablalar ve abiler için "2014 yerel seçimlerinde İzmir'de belediye başkanlığı aday kampanyasını yürütürken, FETÖ ablalarının, abilerinin CHP ile beraber kampanya yaptıklarına, sandık başını tuttuklarına birebir şahidim" dedi.

CHP KENDİ İÇİNDE FETÖ TEMİZLİĞİ YAPSIN!

Binali Yıldırım, CHP'nin FETÖ'ye geçmiş zamandan beri destek cıktığını, partinin FETÖ'den arınması gerektiğini söyledi.

''FETÖ'nün hiçbir mensubu AK Parti teşkilatımızın içinde yer alamaz, barınamaz. Bu teşkilatta, teröristlere hiçbir zaman yeri olmadı ve asla olmayacak. Eğer sızmalar varsa onları da temizlemek konusunda zerre kadar tereddütümüz olmaz. Milletin mağduriyetini bir kenara bırakıp FETÖ'cülerin mağdurluğunu ifade etmek, mağdur edebiyatı yapmak bir anlamda FETÖ terör örgütüne bilerek, bilmeyerek destek olmaktır. Artık anamuhalefet partisi bu işten vazgeçsin. AK Parti'yi itham ediyorlar.

AK Parti bu örgütle en önce mücadeleyi başlatan partidir. Ben canlı şahidiyim arkadaşlar, 2014 yerel seçimlerinde İzmir'de belediye başkanlığı aday kampanyasını yürütürken, FETÖ mensubunun o ablalarının, abilerinin CHP ile beraber kendilerini parçalarcasına kampanya yaptıklarına, sandık başını tuttuklarına birebir şahidim. Hatırlayın o günlerde CHP'nin bazı milletvekillerinin FETÖ ile partisinin nasıl sıkı ilişki içinde olduklarını ifade ettiklerini ve bu nedenle partisiyle yollarını ayırdıklarını unutmuş değiliz. AK Partiye laf edeceklerine kendi içlerine baksınlar ve FETÖ temizliğini yapsınlar.''

Gündemin diğer maddelerine de konuşmasında yer veren Binali Yıldırım, konuşmasını tamamladı.

Kpsscafe.com.tr

23 Eki 2016 - 09:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler