Başbakan Canlı Yayında Gündem Değerlendirmesi Yapıyor! OHAL İçin Karar Verildi mi?

Başbakan Binali Yıldırım, NTV ve Star TV ortak canlı yayınında gündem değerlendirmeleri yapıp, soruları yanıtlıyor. İşte o önemli açıklamalardan satır başları...

Başbakan Binali Yıldırım NTV ve Star TV'nin gerçekleştirdiği ortak canlı yayınına katıldı.

Canlı yayında gündem hakkında değerlendirmelerde bulunup açıklamalar yapan Yıldırım, Oğuz Haksever'in sorularını cevaplıyor.

Başbakan Binali Yıldırım, konuşmalarında Adil Öksüz, Kerkük olayı, Rakka Mevzusu, OHAL süresi, Hayır çadırına ziyareti, hukümet sistemi eleştirileri gibi pek çok konuya parmak bastı.

Yıldırım, OHAL konusundaki sorulara daha önce Milli Güvenlik Kurulu'nda görüşüleceği yönünde cevaplar vermişti. Bugün ise MGK'da görüşülmediğini bu konunun 19 Nisan'dan önce belli olacağını ifade etti.

Binali YILDIRIM, 15 Temmuz Darbe Girişiminde kilit isim olan ve şuan firari durumda olan Adil Öksüz sorusuna böyle cevap verdi;  ''Adil Öksüz’ün çok kilit bir isim olduğunu biliyoruz darbe girişiminde. Maalesef şu anda da firari durumda. İlk ifadesinde buraya tarla bakmaya gelmiştim filan gibi bir ifadeyle geçiştiriyor ve firari durumda. Amerika’nın İstanbul Başkonsolosluğu'ndan aranmış olması, bunun ifadelere girmiş olması ve konsolosluğun vizesini iptal etmek için aradık 15 Temmuz’un faillerinden birinin vizesini hemen iptal ettik gibi bir resmi açıklama bu. Yersen. Ama tabi başka şeylerde var mı yok mu bakmak lazım. Her iş bitti de o mu kaldı diye sormaktan insan geri duramıyor.''

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamalarının devamı gelecek...

Sıcak gelişmeler ve gündem haberlerinden anında haberdar olmak için KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. KPSS CAFE olarak hazırladığımız kolay erişim imkanları olan memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız  En hızlı erişim imkanı olan ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

29 Mar 2017 - 21:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Mustafa - Fırat kalkanı başarılı bir şekilde bitti artık lütfen bedelli askerlik çıksın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 21:18


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler