Başbakan Açıkladı! Referandum Tarihi Bu Hafta Belli Olacak

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, 115'inci Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Referandum tarihiyle ilgili son noktayı koydu...

Başbakan Açıkladı! Referandum Tarihi Bu Hafta Belli Olacak

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım 115'inci Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, TBMM'den geçen ve Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın onayını bekleyen Anayasa Değişikliği teklifinin referanduma ne zaman gideceği yönündeki tartışmalara son noktayı koydu.

Binali Yıldırım , referandum tarihiyle ilgili YSK'yı işaret etti ve 'Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Referandum tarihini bu hafta açıklayacak' dedi. AK Parti İl Başkanlarına konuşan Yıldırım, Referandum süreciyle ilgili AK Parti teşkilatına büyük görev düştüğünü belirtirken " Türkiye sokaklarında olacağız, vatandaşımızla kucaklaşacağız, bu değişikliğin faydalarını bir bir anlatacağız' dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yıldırım, referandumdan Anayasa Değişikliği teklifinin geçmesiyle birlikte FETÖ gibi terör örgütlerinin artık Türkiye'de palazlanamayacağını belirtti.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 'kpss cafe' mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

25 Oca 2017 - 12:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler