Bakan Tüfenkçi: 5 Milyon Gencimize İş Bulacağız

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, 5 sene içerisinde 5 milyon gence iş aş bulunacağını söyledi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, 5 sene içerisinde 5 milyon gence iş aş bulunacağını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık ve AK Parti 27. Dönem Milletvekili adaylarıyla Malatya'ya giden Tüfenkçi, burada gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti iktidarında gençlere büyük önem verildiğini söyleyen Tüfenkçi, AK Partinin laf değil, icraat yaptığını söyledi. Gümrük ve Ticaret Bakanı, "Çalışan kadınlarımızın oranını yüzde 41'lere çıkarmak istiyoruz. AK Parti iş yapar, laf üretmez. AK Parti aş, iş üretir, gençlere iş bulması için lideriyle gece gündüz çalışır. Biz her yıl en az 1 milyon insanımıza iş bulmak zorundayız. Bugüne kadar ortalamada her yıl 1 milyon insanımıza iş bulduk, 2017'de bu rakam 1,5 milyona çıktı. Yine Allah izin verirse 24 Haziran'dan sonra 5 yılda 5 milyon gencimize iş bulacağız, aş bulacağız. Türkiye, AK Parti iktidarında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde artık kendi milli silahını yapabilir duruma geldi, dosta güven, düşmanlara korku salar hale geldi." dedi.

KPSSCAFE - ANKARA

27 May 2018 - 16:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Gaydırı gubbak - Arkadaş demezler mi bunca yıl işsiz ürettiniz şimdi mi aklınız başınıza geldi? 6.5 milyon işsiz var şimdiye kadar ne halt ettiniz? Her ile düşüncesizce üniversite açtık diyen sizin başbakanınız. Böyle salakça saçma sapan vaatlerde bulunuyorlar ya siz 16 senedir iktidarsınız ne halt ettiniz? Atanamadığı için intihar eden, kendi işini yapamayıp fabrikalarda ormanlarda ölen gençlerin hesabını nasıl vereceksiniz? Siz önce ayıbınız olan asgarî ücreti düzeltin açlık sınırının altında maaşla insan nasıl geçinir bunun cevabını verin insanlara

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 16:49
01

Fatih - Şimdiye kadar neden bulmadınız seçim yaklaştı diye bunları söylüyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 16:49


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler