Bakan Özlü'den 'Üretim Reform Paketi' Açıklaması

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kastamonu'da! Bakan Özlü, Vali Vekili Yaşar Karadeniz'in makamı ziyaret etti ve burada...

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kastamonu Vali Vekili Yaşar Karadeniz'i makamında ziyaret etti ve kent hakkında kendisinden brifing aldı.  Burada 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajınıda dile getiren Özlü, "19 Mayıs Türk tarihinde önemli bir yere sahip. 19 Mayıs, Cumhuriyetin kuruluşunun başlangıç adımlarındandır.

Kastamonu'nun Kurtuluş Savaşı'nda ciddi katkıları, önemli kayıpları oldu." dedi. Üretim Reform Paketi'yle ilgili kendisine yöneltilen soruyuda yanıtlayan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, OSB Destek ödenek tahsisiyle ilgili konunun meclis gündeminde olduğuna işaret ederek, "OSB'ler için destek ödenek tahsisi ve sanayi sitesinin taşınması konusuyla ilgili Meclis gündeminde bulunan Üretim Reform Paketi'nde çözüm içeren maddeler bulunuyor. Üretim Reform Paketi'ni Meclisten geçirdiğimizde OSB'lere kredi ve ödenek tahsisi konusunda rahatlayacağız. Bu kanunun amacı, üretimin desteklenmesidir. Sayın Valimizin taleplerinin çözümü bu maddelerde bulunuyor." dedi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 May 2017 - 16:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler