Bakan Özhaseki " Bağımsız Kürt Devleti Mi Kuracaklar? Güldürmesinler Bizi"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Irak Bölgesel Yönetiminin gerçekleştirmeyi planladığı Bağımsızlık Referandumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Özhaseki " Bağımsız Kürt Devleti Mi Kuracaklar? Güldürmesinler Bizi"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Irak Bölgesel Yönetiminin gerçekleştirmeyi planladığı Bağımsızlık Referandumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Barzani'nin tutumunu eleştiren Özhaseki, "Barzani şimdi ne yapmaya çalışıyor, devlet kurmaya çalışıyor. Bağımsız Kürt devleti mi olacak? Yapmasınlar, güldürmesinler bizi. Öyle bir şey yok. Kimin oyuncağı olacağı çok belli orada. Türkiye'de de ilk adımı atmaya çalıştılar. Bir gece yarısı iki polisimizi evinde şehit ettiler, aslan gibi bir binbaşıyı çocuklarıyla sokakta alışverişe giderken arkadan vurdular, şiddeti artırdılar. Televizyonları hatırlayın, siyasi temsilcileri saz çaldı, Cumhuriyet gazetesi PKK'lılarla röportaj yaptı, bunları çiçek çocuk gibi lanse etti. Bunlar çok çevreciymiş, otları kırmazlarmış. Aslan gibi, dağ gibi yavrularımızı kalleşçe vuruyorlar, çöpleri otları kırmazlar diye öyle şirin gösterdiler. O açtıkları çukurlara o katiller sürüsünü gömdük. Şehirleri, köyleri temizledik, dağları temizliyoruz. Bir daha ayağa kalkamayacaklar. Devleti bölünme tehlikesinden, Türkiye'yi parçalanma tehlikesinden kurtardık" dedi.  

Partisinin İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret eden ve burada gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Özhaseki, 15 Temmuz hain darbe girişimine de değindi. Bakan Özhaseki , 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili, "Herkes kandı, inandı. Rahmetli Özal bunların arkasına düşüp Türk cumhuriyetlerinde okullar açtırmadı mı? FETÖ denen bela rahmetli Ecevit'e cennet bahçesi vadetmedi mi? Bırakın böyle 'AK Partililer bunu yeşertti' dediklerine inanmayın. Bunlar en çok AK Partilileri, dindarları sevmedi. Niye, dindar insan Müslümanlığın ne olduğunu biliyor, özünün Kuran ve sünnet Müslümanlığı olduğunu biliyor. Bunların Müslümanlığı nedir, sapık FETÖ'nün güya rüyaları. Onlar da yalan. Gece gözünü yummuş, Peygamberimiz gelmiş, sümme haşa. Böyle bir sapık anlayışla insanları senelerce kandırdılar. Gerçek yüzlerini 15 Temmuz'da gördük. O gün bunların karşısında Allah'tan ki AK Parti ve Cumhurbaşkanımız vardı. Dimdik ayakta durduk. Başka iktidarlar bunun altında kalırdı, çökerlerdi" dedi.

KPSSCAFE.COM.TR -  ANKARA

20 Eyl 2017 - 18:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler