ATO Yeni Başkanı Gürsel Baran Oldu! Gürsel Baran Kimdir?

ATO Yeni Başkanı belli oldu! İşte ATO yeni BAŞKANI Gürsel Baran'ın hayatı, yaptıkları ve geçmişi...

Osman Gökçek ile girdiği ATO Başkanlık yarışını 100 oy ile kazanan Gürsel Baran, ATO yeni başkanı oldu!

ATO yeni başkanı olan Gürsel Baran kimdir?
Gürsel Baran, Emine Erdoğan’ın kuzeni olmakla birlikte Dost Boya’nın da sahibidir.

Gürsel Baran başkan seçildikten sonra hemen şu açıklamada bulundu;
''Daha önce de söylemiştim 3 aşamalı bir acil eylem planımız var o yürürlüğe girecek. Bunlardan bir tanesi meslek komitelerimizin verimli geçmesi gayretinde olacağız. Oda dışında birinci sıraya Ankara'dan uluslararası uçuşların artırılmasıyla ilgili çalışacağız. Bedeli ne olursa olsun. Esenboğa dış hatlar hizmete açıldığında Esenboğa'nın en önemli aktarma merkezi olacağı söylendi ama gerçekleşmedi.
Ankara'dan 10 uluslararası uçuş var. İstanbul 400. Sonuna kadar takip ederek gayret edeceğiz. Planımızı tam olarak duyururuz.
FETÖ süreciyle ilgili bizim ülkemizin güvenlik güçleri var bakanlıkları var ilgili birimleri var herkes çalışıyor. Bir kaç yıl süreceğini düşünüyorum. Bize ulaşan bilgiler dahilinde her şey sonuna kadar yapılacaktır.''

Kpsscafe.com.tr|ANKARA

03 Ara 2016 - 14:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler