ATO'da Deprem! Yönetim Kurulu Üyeleri İstifa Etti!

Ankara Ticaret Odası'nda ardarda gelen istifalar Türkiye'yi şoke etti.

Ankara Ticaret Odası'nda 26 Ekim 2016 gecesi gelen istifalar üzerine Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci de istifa ettiğini açıkladı! 

Bezci İstifasını bu şekilde açıkladı; "12 sene başkan yardımcısı, 5 sene başkanlık yaptım. Çok iyi şeyler yapmayla çalıştık. Yönetim kurulu başkanlığından bugün istifa ediyorum. Bundan sonra benim ağzımdan ATO aleyhine hiçbir söz çıkmayacak. Bu kurum aleyhinde de kimse konuşmasın. Birlik ve beraberlik içinde olalım. Yönetim kuruluna kim gelirse ben buna başarılar diliyorum. Allah onların yanında olsun. Hata ettiysek özür diliyorum hakkınızı helal edin.”

İstifaları değerlendirmesi istenen Bezci konu hakkında, “Ben onu bilemem. Ben kendi adıma konuşayım. Ben aşağı yukarı bunu 3-4 aydır istiyordum ayrılayım diye. Sonrasında da bugün istifa ettim. İnşallah bundan sonraki süreç ATO için hayırlı olur. Bizden sonra gelecek arkadaşlar kimse ben onların yanındayım. Onlara tecrübelerimi bilgilerimi aktaracağım." açıklamasını yaptı.

Bezci'ye yerine kim geleceğini sorduklarında ise, "Ben bilemiyorum onu Sayın Gökçek’te olabilir. 180 meclis üyesi var onlardan biri de olabilir. Buradaki meclis üyelerinin hepsi de aday olabilir. Başkanlık seçimi ayrı, yönetim kurulu seçimi ayrı olacak” ifadelerini kullandı. 

ATO'da  8 yönetim kurulu ve 5 yedek yönetim kurulu üyesinin istifa etti.

Kpsscafe.com.tr

27 Eki 2016 - 17:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler