Askeri Araca Roketli Hain Saldırı: Hakkari'den Kahreden Şehit Haberi Geldi

Kahreden haberin adresi Hakkari oldu. Edinilen son dakika bilgilerine göre Hakkari'de Harkabirim Tepe Üs Bölgesi'nden askeri personelleri taşıyan araca hain saldırı düzenlendi.

Son dakika haberi Hakkari'den geldi.

Hakkari Valiliğinden yapılan son dakika açıklamasında, bugün saat 10.30 sularında Çukurca ilçesi Uzundere köyü Harkabirim Tepe Üs Bölgesi'nden inmekte olan askeri araçlara yönelik Dolabaren Tepe mevkiinden bölücü terör örgütü mensupları tarafından roketli saldırı düzenlendiğine yer verildi.

Saldırı sonucu 2 askeri personelin şehit olurduğu belirtilirken, 1 askeri personelin ise yaralandığına yer verildi.. Konu ile ilgili adli tahkikatın devam ettiği belirtildi.

Bölgede teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyonlara hız verildi.

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA

20 Haz 2018 - 12:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Bıktık - Alıştırdınz şehit haberlerine düşmese yadırgıyoruz bugun yok mu diye hiç birinin hakkı yenmez ne askerin ne polisin siz klimalı yerlerde oturun calısın polisin askerin aldıgı maasın hesabını yapın dogru bu sıcaklarda sabahtan aksama kadar emir altında olan o yenmeyecek kumanyaları yiyen anasına eşine hasret kalan ve sonrada hiç bişeye doymadan şehit olan sizlersiniz degil mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Haziran 12:47


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler