Asansör Halveti Sonrası Bir Skandal Açıklama Daha: Yorgan ve Battaniyeye Dikkat

Asansörde kadın ile erkek 8 kat beraber çıkarsa halvet olmuş gibi olur diyen ünlü İlahiyatçı Nurettin Yıldız, yaptığı yeni açıklamada gençlere battaniye uyarısında bulundu.

Asansör Halveti Sonrası Bir Skandal Açıklama Daha: Yorgan ve Battaniyeye Dikkat
Video için play'e tıklayın

Ünlü İlahiyatçı Nurettin Yıldız'dan flaş bir açıklama daha geldi.

Geçtiğimiz gün asansörde halvet olabileceği ile ilgili skandal açıklamada bulunan ve bu sözleri ile büyük tepki çeken Sosyal Doku Vakfı Başkanı ve İlahiyatçı Nurettin Yıldız, bu kez de yorgan ve battaniyeye karşı gençlere uyarıda bulundu. Yıldız, ''Yatağa, yatar yatmaz gözünü kapatıp uyuyun yoksa battaniye ve yorgan cinsel dürtülerinizi rahatsız edebilir.'' dedi.

Sosyal Doku Vakfı Başkanı ve İlahiyatçı Nurettin Yıldız, ‘6 yaşında çocukla evlenilebilir’ ve ‘Asansörde halvet olabilir’ açıklamalarıyla tüm Türkiye'nin tepkisini çekmişti.  Nurettin Yıldız, bu sefer de yorgan ve battaniyelerin şekliyle ilgili yine skandal sözler sarf etti.

YATAĞA YATINCA YORGAN VE BATTANİYEYE DİKKAT

Nurettin Yıldız, yayınladığı yeni videosunda “Uyku çok önemli. Yatağa, yatar yatmaz gözünü kapatıp uyuyacak yorgunlukla ve vaktinde girmek gerekir. Yatakta geçirilen her boş dakika, şehvete doğru kaymış bir dakikadır ve yatağın şekli, yorgandan battaniyeye varıncaya kadar insanı, bilhassa erkeği gıdıklayan cinsel dürtüleri rahatsız eden bir yapıda olmamalıdır” ifadelerini kullandı.

İşte o sözler..

DAHA ÖNCE DE 6 YAŞINDAKİ ÇOCUKLA EVLENİLEBİLİR DEMİŞTİ

Sosyal Doku Vakfı Başkanı ve İlahiyatçı Nurettin Yıldız Daha önce 6 yaşında çocukla evlenilebileceğini yönünde de açıklama yapmıştı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

21 Şub 2018 - 16:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler