Ard arda Gelen İndirimler Araç Sahiplerini Sevindirmeye Devam Ediyor!

Geçtiğimiz gün benzine gelen kuruşluk indirim ardından motorine de indirim yapıldı. İşte motorine yapılan indirim miktarı ve Başkentlerde motorinin yeni fiyatları...

Ard arda Gelen İndirimler Araç Sahiplerini Sevindirmeye Devam Ediyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Ardarda Gelen İndirimler Araç Sahiplerini Sevindirmeye Devam Ediyor!

Araç sahiplerini sevindiren haber şimdi de motorine yapılan indirim oldu. Motorine 13 kuruş indirim yapıldı. Gerçekleşen indirim 26 Nisan 2017 tarihinden itibaren etkili olacak.

Geçtiğimiz gün benzine 14 kuruş indirim gerçekleşmişti. Bugün ise motorine 14 kuruş indirim yapıldı. Yapılan indirimler gece yarısından itibaren fiyatlara işlenecek. Motorin fiyatları geceden itibaren İstanbul'da 4,47 lira, Ankara'da 4,52 lira, İzmir'de ise 4,49 lira olacak. Gelişmeler, zam indirim haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası için takipte kalınız.

Kolay, ücretsiz erişim için uygulamalarımızı kullanabilirsiniz. ios mobil uygulamamızı yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Nis 2017 - 18:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler