Araç Sahiplerini Sevindiren İndirim Haberi! Yeni Fiyatlar Bu Geceden İtibaren Uygulanacak

Akaryakıta gelen indirimler ve zamlar ardından araç sahiplerini sevindiren indirim haberi 25 Nisan 2017 tarihinde geldi. İndirim 26 Nisan'ın ilk dakikalarından itibaren fiyatlara yansıyacak. İşte indirim tutarları ve yeni fiyatlar...

Araç Sahiplerini Sevindiren İndirim Haberi! Yeni Fiyatlar Bu Geceden İtibaren Uygulanacak

Benzin fiyatlarına 14 kuruş indirim haberi araç sahiplerini mutlu etti! Geçtiğimiz haftalarda meydana gelen indirim ve zamlardan sonra gelen indirim 26 Nisan 2017 tarihinin ilk dakikalarını bekliyor.

Yaklaşık 15 gün önce benzine 10 kuruşluk bir indirim yapılmıştı. şimdi ise benzine 14 kuruşluk indirim yapılıyor. Yeni fiyatlar ise Ankara'da litresi 5,26 lira, İstanbul'da 5,24 lira olarak güncellenecek.

Bahsettiğimiz üzere indirimler 26 Nisan 2017 tarihinin ilk dakikalarında fiyatlara yansıyacak. Tüm zam ve indirim haberlerini takip etmek için KPSSCAFE'yi alttaki ücretsiz uygulamalardan takip edebilirsiniz.

Etkileşim grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios uygulamamız için ----> tıklayınız  android uygulamamız için lütfen buraya ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 Nis 2017 - 22:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler