Antalya'da Patlama ! 3 Kişi Yaralandı ! Görgü Tanıkları Olayı Anlattı

Antalya'da korkunç olay! Tüm aile yaralandı. Patlamayla ilgili binadakilerin açıklamaları şok etti. İşte detaylar...

Antalya'da Patlama ! 3 Kişi Yaralandı ! Görgü Tanıkları Olayı Anlattı

Antalya'daki bir evde bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Antalya Konyaaltı Altınkum Mahallesi'nde bulunan 8 katlı bir binanın 7. katında bir patlama meydana geldi. Patlamada Hatice Özışık ve eşi hafif yaralanırken, oğlulları Altuğ Özışık ağır yaralandı. Otomobille yakınlardaki bir özel hastaneye götürülen aile tedavi altına alındı.

Evde yapılan incelemelerde havai fişek kapsüllerine rastlanıldı. Antalya'daki TÜBİTAK gözlemevinde görevli olan baba ve oğlunun balkonda deney yaptıkları öne sürüldü. Olay yerine gelen Antalya Emniyet Müdürü patlamaya dair görevlilerden bilgi aldı. Patlama sonrası binadakilerden birisi, "Çocuğu, anne ve babası aşağıya indirmişti. Çocuğun kolları yoktu. Patlama sırasında korkmadım ama eşim korktu." dedi.

Bir başka görgü tanığı patlamayla ilgiili, "Ev sallanınca yere düştüm. Sonra kalktım ve kapıyı açtım. Çocuğun babası kanlar içindeydi." ifadelerini kullandı.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Tem 2017 - 22:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler