Anne Babalar Dikkat! Bakın Şu Şerefsiz Sapığa!

Anne babalar dikkat! çocuğunuzun sosyal medya hesaplarını mutlaka inceleyin ve denetiminiz olmadan internette gezinmelerini önleyin. İşte şoke eden olay!

Anne Babalar Dikkat! Bakın Şu Şerefsiz Sapığa!
Haber albümü için resme tıklayın

Anne Babalar Dikkat! Bakın Şu Şerefsiz Sapığa! 

Diyarbakır'da 33 yaşındaki bir banka görevlisi, sosyal medya üzerinden tanıştığı 11 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunmak istedi.  Olay Diyarbakır'da öğlen saatlerinde meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre 35 yaşındaki Sadık Ö. isimli vatandaş, 11 yaşındaki oğlunun sosyal medya hesaplarını incelerken, 33 yaşındaki bir adamla konuşmalarına rastladı. Konuşmaları okuyan baba şoka girdi. Konuşmalarda çocuğuna cinsel istismarda bulunmak isteyen M.A isimli sapığı fark eden baba, şahsı bulmak ve daha sonra emniyet ekiplerine teslim etmek için adamla çocuğu gibi konuşmaya başladı. Buluşma yeri ayarlandı. Buluşma yerine arkadaşlarıyla birlikte giden kızgın baba, gördükleri karşısında şoke oldu.

Buluşma yerine zırhlı araçla gelen banka görevlisi, çocuğun babasını görünce olay yerinden kaçtı ve kaçarken 3 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Konuya dair açıklamalarda bulunan Sadık Ö:"Mesajları kontrol ettiğimde ‘Senden çok hoşlandım, çok güzelsin' gibi mesajlar gelmiş oğlumla arasında 20'den fazla yaş olan şahıstan. Bende oğlumun yerine geçerek mesaj attım, ‘Nasıl hoşlandın' gibi. Öyle mesajlar atmaya başladı ki ‘Bana dürüst olursan ben de sana dürüst olacağım', ‘Ben sana para vereceğim' tarzında mesajlar attı. Ben de bugün benim çocuğuma yapmışsa, yarın başkasının çocuğuna da yapar düşüncesiyle hareket ettim ve plan kurdum. Oğlumun adıyla kendim mesaj atıyordum. Niyetini öğrendim, çocuğumla, dilim varmıyor bunu söylemeye ama cinsel ilişkiye girme amaçlı konuşmalar geçiyor. Hatta ‘eve gittiğimizde bunu yapacağız’ tarzında söylemleri vardı. Açık açık çocuğumla cinsel ilişkiye girecekti. Bunların hepsi mesajlarda var. Önce ben kendim yakalayıp cezasını verecektim, sonra polise teslim edecektim. Arkadaşlarımızla planı kurduk, kapıyı açtık, çocuk inmeden onu yakalamaya çalıştık. Ama ne hikmetse bankalara para dağıtan bir güvenlik şirketinin personeliymiş. Verilen arabayla benim çocuğumu kaçırıp cinsel tacizde bulunacaktı, belki de öldürecekti" dedi.

Uzmanlar, çocukların sosyal medya kullanımlarının mümkün olduğunca kısıtlanmasını, denetimsiz bırakılmamalarını anne ve babalara şiddetle tavsiye ediyor.  Belirli yaş grubundaki çocukların kendi odalarında bilgisayar olmasının büyük sıkıntılara yol açabileceğini, internet siteleri üzerinden kötü niyetli insanların kurbanı olabileceklerini belirtiyor. Çocuklarınızın sosyal medya hesaplarını sürekli kontrol edin ve kendi kontrolünüz dışında internette gezinmelerine mutlaka engel olun.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Şub 2017 - 15:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

julies meinl - Allah ıslah eylesin böyle kalbi bozuk hastaları ıslah olmuyorlarsada Allah bildiği gibi yapsın şüphesiz Allah en doğrusunu bilendir şüphesiz Allah adaleti akrabaya yardım etmeyi emreder çirkinliği fenalığı azgınlığı yasaklar o size düşünüp tutasınız diye öğüt verir amin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 15:07
01

Turhan - İdam olacak hemen asacaksın,halk görecek bu pislikleri anca böyle yaparsanız toplum huzura kavuşur.veya bu suçu işleyen canlı canlı yakılsın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 15:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler