Ankara Valiliği'nden 'Hayır Bildirisine Engel' Haberleri Sonrası Açıklama

Ankara Valiliği, 'Hayır Bildirisine polis engeli' şeklinde sosyal medya sitelerinde ve bazı haber sitelerindeki iddialara yanıt geldi.

Ankara Valiliği'nden 'Hayır Bildirisi' Haberleri Sonrası Açıklama

Ankara Valiliği'nden , Ulus Meydanı'nda 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan halk oylaması için 'hayır bildirisi' dağıtanlara yönelik polislerin engel olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.  

Ankara Valiliği'nden konuya dair yapılan resmi bilgilendirmede 24 Mart cuma günü gerçekleştiği öne sürülen olayla ilgili "Görevliler tarafından, bildiri dağıtan şahıslara, YSK'nın 109 sayılı kararına istinaden bildiri dağıtamayacakları belirtilerek, bu etkinliklere son vermeleri istenmiştir ancak grubun içerisinde bulunan ve grupla birlikte hareket eden, TMMOB üyesi olduğu tespit edilen N.K.K. isimli şahıs, 'Bildiri dağıtamazsın, problem de yapamazsın, hayırı dağıtamazsın, evet dağıtacaksan dağıtabilirsin." şeklinde ifadeler kullanarak olayı provoke etmeye çalışmıştır. Söz konusu şahıs bu ifadeleri kullanırken yanında bulunan diğer şahıslar tarafından ifadeleri telefonla kaydedilmiştir." şeklinde açıklama yapıldı.

Kamudan haberler, Ankara Valiliği duyuruları, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek ve ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak almak için kpss cafe uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA
 

29 Mar 2017 - 17:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler