Ankara'da Korkutan Yangın! Yaralılar Var

Ankara'da çıkan yangın vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Peki yangında can ve mal kaybı var mı? Büyük yangın söndürüldü mü?

Ankara'da Korkutan Yangın! Yaralılar Var

Ankara'da yaşanan büyük yangın Yenimahalle'deki Hurdacılar sitesinde gerçekleşti.

Nedeni henüz bilinmeyen bir sebep ile çıkan yangında itfaiyeye haber veren vatandaşlar oldu. Büyük bir panik yaşayan çalışanlar ve vatandaşlar yangını izlemek zorunda kaldı. Çok sayıda ekibin müdahale ettiği yangında çok sayıda mal kaybı bulunuyor. Büyük bir alanda çıkan yangın bir kişinin zehirlenmesine yol açtı. Yaralı hastaneye kaldırılır iken, ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı.

Olay yerinde söndürme işlemleri tüm hızı ile devam ediyor. Yaralının tedavisi sürüyor.

KPSSCAFE.COM.TR ANKARA

03 Ağu 2017 - 22:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler