Ankara'da Katliam Gibi Kaza: 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi Ankara'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Ankara'da iki TIR ile bir otomobilin çarpışması sonucu feci bir kaza meydana geldi. Kaza sonucu 4 kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, Bolu yönünden Ankara istikametine doğru gitmekte olan ve sürücüsünün kimliği ile aracın plakasının henüz belirlenemediği TIR, seyir halindeyken Çamlıdere ilçesi Cankurtaran mevkisinde bir anda alev aldı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, TIR'da çıkan yangını söndürmek için çalışma başlattı. Araçtaki yangın nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı.

Bu esnada İstanbul'dan Ankara'ya doğru gitmekte olan Nahit Ülgen, kullandığı otomobili yol kenarına park ederek eşi Ayşegül ve kızı Hilal ile araçta beklemeye başladı.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği esnada, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz öğrenilemeyen başka bir tır, yol kenarında bekleyen otomobile çarparak aracı yanan tıra kadar sürükledi.

Yaşanan feci kazada, 2 TIR arasında sıkışan sürücü Nahit, eşi Ayşegül ve kızı Hilal Ülgen ile otomobile çarpan tırın şoförü hayatını kaybetti. TIR'da bulunan ve yaralanan bir kişi, Kızılcahamam Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

İtfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşı sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılan cesetler morga gönderildi.

Kazayı duyarak Kızılcahamam Devlet Hastanesine giden ölenlerin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenazeler, otopsi işlemi sonrası yakınlarına teslim edilecek.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

18 Kas 2017 - 16:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler