AMAN DİKKAT! Dolandırıcılar Şimdi de FETÖ'yü Kullanıyor!

Denizli'de dolandırıcı bir bayanı aradı ve polis olduğunu söyleyerek FETÖ soruşturmasında gözaltına alınacağını ve tüm hesaplarıan el konulacağını söyledi. Sonrasında...

Dolandırıcılar nereden ne malzeme bulacaklarını çok iyi bildikleri için gündemin en önemli maddesi olan FETÖ'yü de çok güzel bir şekilde kendi işlerine alet ettiler. 

Dolandırıcılar şimdi de FETÖ'yü kullanarak insanları kandırıyor ve paralarını alıyor! Denizli'de 61 yaşındaki Feriha Öztürk'ü dolandıran kişiler, FETÖ'nün adını kullanarak büyük bir olaya imza attı.

Feriha Öztürk'ü arayan kişi, MİT'te çalışan bir polis olduğunu iddia etti. Sonrasında gözaltına alınacağını fakat suçsuz olduğu için evini satarak bu durumdan kurtulacağını söyledi.

61 yaşındaki kadına ''Suçsuz olduğunu biliyoruz, bunu ispatlamaya çalışıyoruz. Bu süre zarfında evini satarak parayı vereceğim hesaba aktarırsan kurtarma şansına sahip olursun, seni koruma altına alırız." dediler. Feriha Öztürk, 800.000 Liralık evini 550.000 liraya sattı ve söylenen yere parayı gönderdi.

Öztürk, bu olaylar sonrasında bu kişilere ulaşamayınca dolandırıldığını anladı ve polise gitti. Avukat Salim Kutlutürk, vatandaşları bu konuda dikkat etmeleri konusunda uyardı.

Dolandırıcılar vatandaşlara ulaşarak, FETÖ ile ilişikleri olduğu konusunda onları ikna edip paralarını alıyor. Vatandaşların hepsinin dikkatli olmaları gerekiyor. Benzer bir durumda asla paralarını vermeyip polise başvurmalarında fayda var.

Kpsscafe.com.tr

20 Eki 2016 - 13:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler