Akdeniz'de Yeniden Deprem Alarmı

Akdeniz Bölgesinde akşam saatlerinde yaşanan deprem tüm vatandaşları yeniden alarma geçirdi. Depremin şiddeti ve ayrıntılar için haberimize göz atabilirsiniz.

Akdeniz Bölgesi'nde 22 Şubat 2017 tarihinde bir deprem daha meydana geldi. Geçtiğimiz ay gerçekleşen yaklaşık 600 deprem ardından Akdeniz halkı diken üstünde yaşıyor.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi tarafından yapılan açıklama kapsamında Akdeniz'de meydana gelen depremin büyüklüğü 3.5 olarak duyuruldu.

Saat 16.02'de Akdeniz'de meydana gelen deprem Richter Ölçeği'ne göre 3.5 büyüklüğünde idi. Vatandaşları korkutan deprem hakkında can ve mal kaybı olduğuna dair açıklama yapılmadı. Gelişmeler ve gündem haberleri için KPSS CAFE HABER SİTESİ'ni takipte kalınız.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 Şub 2017 - 18:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler