Akdeniz'de 4 Büyüklüğünde Deprem

Son Dakika Akdeniz'de Deprem! Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden elde edilen bilgilere göre merkez üssü Akdeniz'in Girit Adası açıkları olan deprem 4 şiddetinde gerçekleşti.

Akdeniz'de 4 Büyüklüğünde Deprem

Son Dakika Akdeniz'de Deprem! 

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden elde edilen bilgilere göre merkez üssü Akdeniz'in Girit Adası açıkları olan deprem 4 şiddetinde gerçekleşti. Depremin 14.7 derinliğinde saat 20.09 sıralarında meydana geldiği bildirildi. 4.0 şiddetindeki depremden kısa bir süre sonra Girit adası açıklarında çeşitli artçı sarsıntılar meydana geldi.

Deprem akdeniz kıyısındaki şehirlerde ufak çapta hissedilse de can ya da mal kaybına neden olmadığı öğrenildi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri, son depremler ve daha fazlası cep telefonunuza gelsin istiyorsanız kpss cafe mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Eki 2017 - 20:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler