AK Partili Vekilin Oğlu FETÖ Sanığının Avukatlığını Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili hiç bir ismin FETÖ'cülerin avukatlığını yapmamasını istemişti. Ancak Gaziantep Milletvekilinin oğlunun, devam eden FETÖ soruşturmasında şüphelilerin avukatlığını yaptığı öğrenildi.

Flaş haber: Gaziantep'ten edinilen bilgilere göre, devam eden Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında, örgütün "para kasası" olduğu iddia edilen NAKSAN Holding'e yönelik davada bir detay gün yüzüne çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce defalarca altını çizerek belirttiği ve bu yönde talimat verdiği, "FETÖ davalarında sanıkların savunmalarını AK Parti'li hiçbir ismin ve yakınlarının yapmaması uyarısına karşın, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'in oğlunun, üst düzey FETÖ sanıklarına avukatlık yaptığı ortaya çıktı ve bu gündemin en çok konuşulan konuları arasında girdi.

Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu'nun tutuklu yargılandığı ve 21 sanıklı olarak devam eden davada, tutuksuz yargılanan sanıklarından Hasan Hüseyin Nakıboğlu'nun savunma avukatlığını Milletvekili Ahmet Uzer'in oğlu İstanbul Barosu'na kayıtlı Sinan Uzer üstlendi. Duruşmaya İstanbul'dan video konferans sistemi SEGBİS aracılığıyla katılarak savunma yapan Avukat Sinan Uzer dakikalarca FETÖ sanığına yönelik savunma yaptı.

Sinan Uzer'in aynı zamanda kayınperi de olduğu öğrenilen FETÖ sanığı Hasan Hüseyin Nakıboğlu'nun yanı sıra KHK ile kapatılan TUSKON'un son başkanı Rızanur Meral ve Selim Nakıboğlu'nun da savunmalarını üslendiği iddiası şaşkınlığı bir kat daha arttırdı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara
Kaynak: Memurlar

09 Kas 2017 - 21:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler