AK Partili Milletvekilinin Acı Günü: Oğlu Hayatını Kaybetti

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun, hastanede tedavi gören oğlu Zerdeşt Miroğlu, uzun süredir verdiği yaşam mücadelesine yenik düştü.

AK Partili Milletvekilinin Acı Günü: Oğlu Hayatını Kaybetti
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun acı günü. Miroğlu'nun yoğun bakımda tedavisine devam edilen 25 yaşındaki oğlu Zerdeşt Miroğlu, hayata tutunamadı ve yaşam mücadelesine yenik düştü.

Geçtiğimiz Cuma günü sabah saatlerinde kalbi duran ve müdahale edilen Zerdeşt Miroğlu, yaklaşık olarak 3.5 aydır hastanede tedavi görüyordu. Orhan Miroğlu, yoğun bakımda tedavi gören oğlu için geçtiğimiz gün kan bağışı çağrısında bulunmuş, ardından kan ihtiyacı Kızılay tarafından karşılanmıştı.

Zerdeşt Miroğlu, bugün sabah saatlerinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

AK Parti Mardin Milletvekili Miroğlu, sosyal medya hesabından 3 Şubat'ta yaptığı paylaşımda, "Sevgili Zerdeşt cuma sabahı tedavi gördüğü hastanede derin bir uykuya daldı. O sabahtan bu yana uyanmasını ve hayata yeniden merhaba demesini bekliyoruz." ifadesini kullanmıştı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

07 Şub 2018 - 11:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler