AK Parti'den 'Abdüllatif Şener' Açıklaması 'CHP'nin Adayı Olursa...'

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayının Abdüllatif Şener olacağına yönelik çıkan haberlere AK Parti'den ilk değerlendirme.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için AK Parti kurucularından eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'i göstermesi halinde AK Parti'nin tepkisinden çok CHP'lilerin tepkisine neden olacağını söyledi.

Mecliste sohbet ettiği basın mensuplarına Şener'in adaylığına ilişkin iddialara dair açıklamalarda bulunan Elitaş, "Bizi değil CHP'lileri Çıldırtır, Çılgın CHP'liler harekete geçebilirler" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının AK Parti hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı adeta çıldırtacak bir aday olduğunu öne sürerek, "Onu en çıldırtacak zamanda, en çıldırtacak adayı açıklayacağız" demişti. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adayı Cuma günü saat 10.00'da açıklanacak.

Kamudan son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpsscafe mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KPSSCAFE - ANKARA

02 May 2018 - 14:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler