Aile Bakanı Kaya'dan ve Hükümetten ByLock İddialarına İlişkin Son Dakika Açıklaması

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'dan ve hükümetten, gündemdeki ByLock iddialarıan ilişkin son dakika açıklaması geldi. İşlte Bakan Kaya'nın o açıklaması.

Aile Bakanı Kaya'dan ve Hükümetten ByLock İddialarına İlişkin Son Dakika Açıklaması
Haber albümü için resme tıklayın

Son dakika açıklaması hükümetten gledi. Yapılan açıklamada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya hakkında gündemde çıkan iddialara sert tepki gösterildi.

Bir televizyon kanalı tarafından ortaya atılan iddiada Aile Bakanı Kaya'nın eşinin ByLock kullandığı iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından Bakan Kaya sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapmış ve iddiaların asılsız olduğunu söylemişti. Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ ise konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız hakkında bir televizyon kanalında, etik ve ahlak ilkeleri ile bağdaşmayan büyük bir iftiarada bulunulmuştur. Bu iftirayı yapanları buradan kınadığımı açıkça ifade etmek isterim. Bu açık bir hukuksuzluk ve ahlaksızlıktır. FETÖ ile en etkin mücadele eden Cumhuriyet döneminin tek hükümeti AK Parti hükümetidir. Bu, FETÖ ağzıdır."

Bakan Kaya'dan Son Dakika Açıklaması

Bakan Kaya ise az önce sosyal medya hesabı üzerinden iddialara ilişkin bir açıklama daha yaptı. Bakan Kaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

16 Eki 2017 - 18:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler