Afrin'den Son Dakika Haberi: TSK Vurmaya Başladı

Son dakika haberi Afrin'den geldi. TSK tarafından yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü PKK/PYD'nin açtığı taciz ateşine karşılık verildiği belirtildi.

Türk silahlı Kuvvetlerinden bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Afrin'den önceki gün açılan taciz ateşine karşılık verdiği açıklandı.

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), PYD/PKK tarafından Afrin'den 19-20 Ocak tarihlerinde açılan taciz ateşlerine meşru müdafaa kapsamında karşılık verilerek örgütün barınak ve sığınaklarını vurduğunu duyurdu.

Genelkurmay Başkanlığı kaynaklarından edinilen son dakika bilgilerine göre , önceki gün ve bugün bölücü terör örgütü PYD/PKK tarafından Afrin bölgesinden taciz ateşi açıldığı belirtildi. Herhangi bir zaiyatın olmadığı taciz ateşine karşılık verildi.

Meşru müdafaa kapsamında mukabelede bulunularak terör örgütü mensuplarınca kullanılan barınak ve sığınakların vurulduğunu yapılan açıklama arasında.

20 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetlerince, 12-18 Ocak'ta PKK/KCK terör örgütünün barınma alanı ve yurt içine geçiş güzergahı olarak kullandığı Bitlis, Mardin, Diyarbakır ile Irak’ın kuzeyinde yürütülen operasyonlarda 20 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Kpsscafe.com.tr | Ankara

20 Oca 2018 - 10:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler