Afrin'deki Askerimizin Postalı-Bu Vatan Size Minnettar

Abdullah Ağar, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Ağar yaptığı paylaşımda Zeytin Dalı Harekatındaki bir askerimizin postalının son halini gösterdi.

Afrin'deki Askerimizin Postalı-Bu Vatan Size Minnettar
Haber albümü için resme tıklayın

Emekli asker, terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'ın bir son dakika paylaşımı yaptı. Ağar yaptığı paylaştığı fotoğraf adeta Afrin'de teröristlere karşı verilen mücadeleyi özetledi.

Zeytin Dalı harekatı Afrin kırsalında devam ederken güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'ın bugün sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf oldukça dikkat çekti. Afrin'de operasyonda olan bir askerin postallarının hali görenleri duygulandırırıken,  Ağar paylaştığı fotoğraf için şu mesajı paylaştı: Afrin dağlarındaki Mehmetçik’ten. Mücadelede yaşam, ölüm, neşe, gırgır, keder, onur kısaca budur. POSTAL’dadır her şey. Serdengeçti bir bedbinlik, kavruk bir savrukluk, sessiz bir haykırış. Ve hepsiyle onurlu bir şahlanış. Ve herşeyi, her zaman en güzel POSTAL anlatır.

TSK'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

TSK'dan yapılan açıklamada; " 'Zeytin Dalı Harekâtı' kapsamında bölgeden elde edilen bilgilere göre; 08 Şubat 2018 tarihinde, 29 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1028 olmuştur. 'Zeytin Dalı Harekâtı' planlandığı şekilde başarıyla devam etmektedir." denildi.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

08 Şub 2018 - 11:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

canım ulkem - Seviyorum ülkemi,ülkem için canlarını ortaya koyan herkesi .Rabbim bizleri korusun bu cennet vatanımız için her türlü fedakarlığı yapan tüm kardeslerimizi korusun. Biz öyle güzel bir milletizki bayrağımız için bu güzel toprağımız için tek bir kalp oluyoruz ve vatanımızı yaşatmak için gece gündüz çalışıyoruz. Dua ediyoruz .bu dualarimizda encok da mehmetcigimize bu vatan için gözünü kırpmadan gidenlerimize ediyoruz. Sosyal medyadan görece vatanımızın güzel insanlarını ,askerlik yapan kardeslerimizi çok duygulaniyorum ve diyorum ülke sevdalısı olmak bu. istiklal marsimizi okurken, mehmetcigimiz görürken ,onlar icin edilen duaları ,dökülen umut gözyaşlarını ışte diyorum biz böyle bir milletiz .Kalbimizde iman gücü ,dilimizde vatan gözümüzde bayrak oldukça biz ayrılmayın inşAllah. Kim neyepersa yapsın bu bağ kopmaz. Gordunuzmu hiç ayın yıldızdan ayrıldığını tabiki göremezsiniz. Çünkü biz bu vatan aşkıyla yandikca hiç bir engel bizi yıldıramaz. Rabbim inşAllah bana da nasip eder şehadet serbetinden tatmayi bu güzel ülkem için görevimi yapmayı. Nerde olursak olalım kalbimiz hep bu cennet vatanımız ve bu vatanımızı halel getirmeyen gardaslarimiz için çarpacak.mehmetim senin o ppstallar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Şubat 11:47
01

Bu kalp atar AY YILDIZ ... - Seviyorum ülkemi,ülkem için canlarını ortaya koyan herkesi .Rabbim bizleri korusun bu cennet vatanımız için her türlü fedakarlığı yapan tüm kardeslerimizi korusun. Biz öyle güzel bir milletizki bayrağımız için bu güzel toprağımız için tek bir kalp oluyoruz ve vatanımızı yaşatmak için gece gündüz çalışıyoruz. Dua ediyoruz .bu dualarimizda encok da mehmetcigimize bu vatan için gözünü kırpmadan gidenlerimi ze ediyoruz. Sosyal medyadan görece vatanımızın güzel insanlarını ,askerlik yapan kardeslerimizi çok duygulaniyorum ve diyorum ülke sevdalısı olmak bu. istiklal marsimizi okurken, mehmetcigimiz görürken ,onlar icin edilen duaları ,dökülen umut gözyaşlarını ışte diyorum biz böyle bir milletiz .Kalbimizde iman gücü ,dilimizde vatan gözümüzde bayrak oldukça biz ayrılmayın inşAllah. Kim neyepersa yapsın bu bağ kopmaz. Gordunuzmu hiç ayın yıldızdan ayrıldığını tabiki göremezsiniz. Çünkü biz bu vatan aşkıyla yandikca hiç bir engel bizi yıldıramaz. Rabbim inşAllah bana da nasip eder şehadet serbetinden tatmayi bu güzel ülkem için görevimi yapmayı. Nerde olursak olalım kalbimiz hep bu cennet vatanımız ve bu vatanımızı halel getirmeyen kardeslerimiz için çarpacak.Mehmetçiğin insAllah senin postallarin kadar guzel anlatabilmisimdir içimden geçenleri.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Şubat 11:47


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler